Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ανατροπή στην υπόθεση Ξάνθη-ΠΑΟΚ! Τι ανακοίνωσαν οι Ακρίτες
| 2020-01-10 20:57:00

Ανατροπή στην υπόθεση Ξάνθη-ΠΑΟΚ! Τι ανακοίνωσαν οι Ακρίτες

Sportdog Team
Ανατροπή στην υπόθεση Ξάνθη-ΠΑΟΚ! Τι ανακοίνωσαν οι Ακρίτες

Μπερδεμένη ιστορία...
 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Για τα όσα σημειώθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ίδια και τον ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τοποθετήθηκε επίσημα η Ξάνθη.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ τονίζει ότι κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για διάταξη του νόμου (σ.σ. πολυιδιοκτησία) που δεν αναφερόταν στην κλήση που της είχε γίνει. Παρόλα αυτά, σημειώνει ότι η ίδια ζήτησε συνέχεια της διαδικασίας και την απόφαση για αναβολή την έλαβε η ΕΕΑ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ, με αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στην ήδη εκκρεμούσα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού διαδικασία, επιθυμεί να διευκρινίσει τα κάτωθι προκειμένου να αποτυπωθεί, με υπεύθυνο τρόπο, η αλήθεια και να μην εξακολουθήσουν να διασπείρονται ανωνύμως και εκ του πονηρού συκοφαντικές ανακρίβειες:

1. Η ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ, κλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να παραστεί στις 10/1/20 για να εκθέσει τις απόψεις της σχετικά με φερόμενη παραβίαση των άρθρων 69 §§ 3, 6, 12 και 77Α §§3, 5, 6 του αθλητικού νόμου.

2. Η ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ παρέστη προκειμένου να συμμετέχει στη σημαντική αυτή ακροαματική διαδικασία, που αφορά στην εξυγίανση του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και περί τις 14.15, πληροφορηθήκαμε ότι θα έπρεπε να είχαμε αντιληφθεί -άγνωστο πώς- ότι θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε πληροφορίες και εξηγήσεις και για διάταξη νόμου η οποία, όμως, δεν αναφερόταν στην αυστηρώς, κατά τα προβλεπόμενα στον Νόμο, συνταχθείσα κλήση που μας είχε αποσταλεί στις 11/12/19. Συγκεκριμένα θα έπρεπε να εκθέσουμε τις απόψεις μας για το άρθρο 69 § 9.

4. Παρά το ότι μετά την έναρξη της διαδικασίας προσετέθη προφορικώς, η νέα αποδιδομένη σε εμάς πράξη για την οποία θα έπρεπε και μάλιστα αμέσως, να παράσχουμε εξηγήσεις, πρωτοφανές για μια αυστηρώς τυπική διαδικασία σε ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, η ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ, ρητώς δήλωσε ότι, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, επιθυμεί τη συνέχιση της διαδικασίας ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ απάντηση κατά ΤΩΝ εναντίον της συκοφαντιών. Τα ανωτέρω έχουν καταχωρηθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

5. Παρά τη θέση της ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ η ακροαματική διαδικασία να συνεχιστεί περιλαμβάνοντας και την νέα αποδιδόμενη σε αυτή πράξη που αναφέρεται στο άρθρο 69 § 9, η Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλει για να στείλει νέες ορθές αυτή την φορά κλήσεις, στις οποίες θα περιέχεται και το εν λόγω άρθρο.

6. Η ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ ποτέ δεν ζήτησε αναβολή. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

ΥΓ1. : Στο παρόν Δελτίο Τύπου επισυνάπτεται η από 11.12.19 κλήση της ΠΑΕ “ΞΑΝΘΗ” ΑΟ».


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΞΑΝΘΗ 11 ΔΕΚ 2019
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags