Facebook Pixel Παναιτωλικός - Ατρόμητος: Τεράστια νίκη των φιλοξενούμενων με γκολ του Γιακουμάκη στο 94’! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-11 22:02:00

Απίστευτη νίκη του Ατρομήτου - "Ξέρανε" τον Παναιτωλικό με... buzzer beater Γιακουμάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη νίκη του Ατρομήτου - "Ξέρανε" τον Παναιτωλικό με... buzzer beater Γιακουμάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασε από το Αγρίνιο (1-0) με γκολ στο 94'!

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη εξάδα και το κατάφερε, φεύγοντας από το Αγρίνιο με τρίποντο… χρυσάφι επί του Παναιτωλικού με 1-0 χάρη σε γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς και βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ, όντες στην 6η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε προτελευταίος με 8 πόντους.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, κάτι που δεν συνέβη στο δεύτερο 45λεπτο, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά.

Ο Ατρόμητος είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 7’ ο Κνετ νίκησε τον Μανούσο με μεγάλη απόκρουση, στο 8’ ξανά ο Μανούσος πλάσαρε και ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ ο 10’ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Κνετ σε τετ α τετ!

Στο 16’ ο Παναιτωλικός έφτασε… μια ανάσα από το γκολ, με τον Ντίας να σουτάρει ελάχιστα άουτ και στο 39’ ο Ατρόμητος απάντησε, με την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες να φεύγει λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες παρουσιάστηκαν κουρασμένες και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο στην επίθεση.

Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει χωρίς σκορ, ο Γιακουμάκης «ξέρανε» τους Αγρινιώτες σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 94’!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Σανιά (61' Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86' Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78' Ρομάν), Μιμίτο, Ντίαζ, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος (Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62' Μπαένα), Ούμπιδες (78' Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46' Νταβιώτης), Μανούσος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags