Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσάβι για Μπατσελόνα - Επιβεβαίωσε την πρόταση - Θα γίνει ο νέος προπονητής της;
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-17 02:22:00

Αποκάλυψη Τσάβι για Μπατσελόνα - Επιβεβαίωσε την πρόταση - Θα γίνει ο νέος προπονητής της;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσάβι για Μπατσελόνα - Επιβεβαίωσε την πρόταση - Θα γίνει ο νέος προπονητής της;

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη του πάγκου από τον Κίκε Σετιέν.

La Liga: Ο Τσάβι Πασκουάλ αποκάλυψε πως υπήρξε πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στο καμπ νου και να αναλάβει πλέον ως προπονητής.

Ο παίκτης θρύλος των Μπλαουγκράνα τόνισε πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα, για να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο βήμα στην καριέρα του, το οποίο βέβαια συνεχίζει να αποτελεί το όνειρό του.

"Ναι, έλαβα μία προσφορά από την Μπαρτσελόνα σε μία συνάντηση με τους Ερίκ Αμπιντάλ και Όσκαρ Γκράου, αλλά δεν την αποδέχτηκα. Κυρίως, επειδή, είναι πολύ νωρίς για να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Όμως, παραμένει ως όνειρό μου, το να γίνω στο μέλλον ο τεχνικός της. Πρώτα το είπα στην οικογένειά μου και στη συνέχεια στους παίκτες της Αλ Σαντ, γιατί παρακολουθούσαν το θέμα.

Για τρεις μέρες, δεν βρισκόμουν στην καλύτερη κατάσταση. Όμως, τώρα είμαι τελείως επικεντρωμένος στην Αλ Σαντ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν: "Αγαπώ τον νέο κόουτς της Μπαρτσελόνα. Αγαπώ τον τρόπο, με τον οποίο δουλεύει και ελπίζω να πετύχει με την ομάδα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags