Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερά «παζάρια» για την "καψούρα" του Ίβιτς – Έτσι κλείνει το deal – "Τρέλα" τα 2 εκατ. ευρώ!
| 2020-01-16 19:34:00

Τρομερά "παζάρια" για την "καψούρα" του Ίβιτς – Έτσι κλείνει το deal – "Τρέλα" τα 2 εκατ. ευρώ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερά "παζάρια" για την "καψούρα" του Ίβιτς – Έτσι κλείνει το deal – "Τρέλα" τα 2 εκατ. ευρώ!

Σίγουρος ο Ίλια ότι θα κάνει τη διαφορά. Το... ξέκοψε ο Τίγρης.

ΑΕΚ: Καθημερινές πλέον οι αναφορές στην προσπάθεια της ΑΕΚ να πείσει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Οση αισιοδοξία και αν αποπνέεται από τα ρεπορτάζ, η πραγματικότητα είναι και παραμένει πολύ δύσκολη σε αυτήν την επιδίωξη του Ιλια Ιβιτς να κλείσει για το καλοκαίρι έναν διεθνή Σουηδό μεοσεπιθετικό, ο οποίος έχει δικαίωμα υπογραφής όπου επιθυμεί, μιας και μένει ελεύθερος από τη Χάμαρμπι το προσεχές καλοκαίρι.

Και επειδή τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα αναφορικά με τα νούμερα που έχουν πέσει στο τραπέζι, ο sportdog έκανε την σχετική έρευνα και αποκαλύπτει την πραγματικότητα. Ο Τάνκοβιτς, στην ΑΕΚ, δεν έχει πει, δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποσό που θέλει. Εκτιμάται πως αυτό είναι οι 800.000 ευρώ, όσα δηλαδή είχε συμφωνήσει για τη μεταγραφή του (που τελικά «ναυάγησε») στην Τζένοα.

Η… καψούρα του 24χρονου Σουηδού είναι να παίξει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Το ελληνικό προφανώς και δεν συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες του (ειδικά από την στιγμή που έχει προτάσεις), οπότε για να δελεαστεί και να ανέβει στην ιεράρχηση του,  το προσφερόμενο ποσό από την Ενωση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο και από τις 800.000 ευρώ.

Πρώτη λοιπόν μεγάλη και σαφής δυσκολία, αφού τέτοιο συμβόλαιο στους «κιτρινόμαυρους» έχει μόνο ο Ολιβέιρα. Η προσφορά της Ενωσης, ή καλύτερα, το ποσό που έχει διαμηνύσει πως προσφέρει η ΑΕΚ δεν ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η απόσταση είναι τεράστια. Και δεν μπορούν οι «κιτρινόμαυροι» να ποντάρουν στο ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις του ο Τάνκοβιτς. Επαναλαμβάνουμε, έχει αγορά και φυσικά και το πλεονέκτημα ότι μπορεί να περιμένει για όσο θέλει προκειμένου να βρει την πρόταση που τον ικανοποιεί.

Οσο για το ενδεχόμενο να πειστεί ο Τάνκοβιτς και μετά να πειστεί και η Χάμαρμπι για να τον δώσει άμεσα στην ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι που πολύ απλά, είναι εκτός πραγματικότητας. Οι εκπρόσωποι του σουηδικού συλλόγου έχουν αρμοδίως ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Τάνκοβιτς αν δεν ικανοποιηθούν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα αποχωρήσει (που θα αποχωρήσει) ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως το ποσό που συμφώνησαν να πάρουν από την Τζένοα ήταν 2 εκατ.  ευρώ. Ποσό που απλούστατα είναι εκτός οποιασδήποτε ρεαλιστικής βάσης και συζήτησης για την ΑΕΚ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γάτος" ο Ίβιτς - Ψάχνεται πολύ για δύο μεταγραφές - Έρχονται και γίνονται 11αδάτοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags