Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού
| 2020-01-17 14:35:00

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με Ρόκα - Φέρνει τον παίκτη που ζήτησε ο Δώνης - Απογείωση;

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή στον Παναθηναϊκό με Ρόκα - Φέρνει τον παίκτη που ζήτησε ο Δώνης - Απογείωση;

Το ρεπορτάζ των Πράσινων κρύβει συγκινήσεις!

Παναθηναϊκός: Καθημερινά συνεχίζονται οι δράσεις και οι ενέργειες που αποδεικνύουν την πλήρη δραστηριοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Το έχουμε καταγράψει εδώ και μήνες στον sportdog, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα πως έχει αλλάξει τελείως και άρδην το σχετικό σκηνικό, με την πλέον πρόσφατη ενέργεια, αυτή της πρωτοβουλίας των «πράσινων» για να καλύψουν τα έξοδα της χρήσης VAR στα παιχνίδια τους στις επόμενες φάσεις του Κυπέλλου, να είναι ακόμη μια επιβεβαίωση της σχετικής τάσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως  μιλάμε για τον «μνημονιακό» εδώ και πάνω από δύο χρόνια Παναθηναϊκό. Πέραν αυτών όμως των σημειολογικών ενεργειών και πρακτικά διαφαίνεται η πρόθεση σιγά σιγά, ανεπαίσθητα αλλά σταθερά, να αλλάξει  και το στάτους και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι δύο προσθήκες, έστω και με δανεισμούς, των Ανουάρ και Ναγκί, ενδεικτικές, με κινήσεις σε δύο θέσεις που το «τριφύλλι»… καίγονταν για να ενισχυθεί και με ποδοσφαιριστές που σε επίπεδο βιογραφικού αγωνιστικής κατάστασης δεν δημιουργούν αμφιβολίες (όπως το καλοκαίρι για παράδειγμα) αναφορικά με την ετοιμότητα και την αξία τους για άμεση βοήθεια.

Πλέον βέβαια, αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως παρότι εξ αρχής είχε τονιστεί ότι δύσκολα οι «πράσινοι» θα μπουν στο παιχνίδι για την προσθήκη ενός φορ, αφού ο Τσάβι Ρόκα εκτιμά (και ορθώς) πως στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν βρίσκεται εύκολα επιθετικός, ο οποίος και θα παραχωρείται από την ομάδα του και θα εντάσσεται στο οικονομικό πλαίσιο των «πράσινων», αλλά και θα κάνει και τη… δουλειά που θέλει ο Γιώργος Δώνης, εν τούτοις, τις τελευταίες μέρες και μετά την οριστικοποίηση των δύο δανεισμών, ο Καλατανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού «σαρώνει» την αγορά προκειμένου να βρει επιθετικό. 

Και εδώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει το πράσινο φως από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να το πράξει. Δηλαδή, το απαιτούμενο μπάτζετ έχει εξασφαλιστεί, δίνεται. Δεν είναι… τρελό, δεν είναι ικανό να φέρει τον… Λεβαντόφσκι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο από εκεί που η πιθανότητα να αποκτηθεί και τρίτος ποδοσφαιριστής στην τρέχουσα  μεταγραφική περίοδο σκόνταφτε στους οικονομικούς (κυρίως) περιορισμούς, πλέον αυτοί έχουν αρθεί τελείως. Κοινώς, αν βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής,  το οικονομικό – πάντα φυσικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του συλλόγου – δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" από τον Μάνο Παπαδόπουλο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags