Facebook Pixel Sportdog.gr | Χρηστάρα λύνεις και... Μαλαδένης! Μόνος σου πήρες τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-18 17:41:00

Χρηστάρα λύνεις και... Μαλαδένης! Μόνος σου πήρες τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χρηστάρα λύνεις και... Μαλαδένης! Μόνος σου πήρες τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΑΕΚτζήδες ακόμα θυμούνται αυτό το πάρτι στη Φιλαδέλφεια!

Διαβάστε τη στήλη Σαν Σήμερα της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

 

1970

Ο Άρης κάνει εντυπωσιακή πορεία και έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Επισκέπτεται τον εκτός φόρμας Πανιώνιο και καταφέρνει μετά από 10 χρόνια να κερδίσει στη Νέα Σμύρνη. Επικρατεί με 1-0 (57’ σουτ Κωνσταντινίδης). Συνεχίζοντας την καλή του πορεία, ο Άρης τερματίζει τέταρτος και κατακτά το Κύπελλο.

1976

Μετά το 4-0 επί του Ολυμπιακού και την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή, που αποδεικνύεται πολύ ψηλό εμπόδιο.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Λες Σάνον είδε την ομάδα του να ισοφαρίζει δύο φορές και να φεύγει με το 2-2 (2’ σουτ Κούδας, 54’ πέναλτι Αναστασιάδης – 21’ πέναλτι Γκέσιος, 84’ κεφαλιά Χριστοφορίδης). Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα στο τέλος και ο Ηρακλής τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας.

1987

Η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε σερί εντός έδρας παιχνίδια στο «Σπύρος Λούης», αλλά όταν υποχρεώνεται να αγωνιστεί γηπεδούχος στη Ρόδο, λόγω τιμωρίας, μεταμορφώνεται.

Αν και παίζει μάλιστα με 10 παίκτες από το 33’ λόγω αποβολής του Καραγκιοζόπουλου, ενώ ο Χρούσκα πιάνει πέναλτι του Σάντμπεργκ, επικρατεί με το ευρύ 5-0 της Βέροιας (8’ κεφαλιά Πατίκας, 43’ σουτ Δίντσικος, 51’ σουτ Παπαϊωάννου, 57’ σουτ Πιάς, 83’ κεφαλιά Σάντμπεργκ).

1998

Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει πολλές απουσίες βασικών, όταν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μαλαδένη επικρατεί με 3-0 (17’ σουτ, 90’ σουτ Μαλαδένης, 57’ κεφαλιά Μπατίστα).

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο αποβολές (77’ Καπετανόπουλος, 88’ Ζαγοράκης). Ωστόσο η ΑΕΚ δεν θα έχει ανάλογη συνέχεια και υποχωρεί τελικά στην τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags