Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε τον Άρη ο Μαρτίνς! Ατάκα για μεταγραφές
| 2020-01-18 21:51:00

Αποθέωσε τον Άρη ο Μαρτίνς! Ατάκα για μεταγραφές

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Άρη ο Μαρτίνς! Ατάκα για μεταγραφές

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δύσκολη υπόθεση τη νίκη.

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον Άρη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ ξέρει να κερδίζει βαθμούς στα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, από τις καλύτερες στις μεταβιβάσεις, ξέρει να κερδίζει βαθμούς στα ντέρμπι. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας, να είμαστε δυνατοί και να δουλέψουμε πολύ, όπως πρέπει να κάνεις πάντα για να κερδίζεις ένα ντέρμπι»

Τις επιστροφές των βασικών παικτών: «Οι παίκτες που θα παίξουν θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή 11αδα. Είναι ενδιαφέρουσα η επιστροφή των βασικών παικτών μας, αλλά και στο διάστημα της απουσίας τους η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά και κάθε παίκτης δίνει την εγγύηση ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν έχουν σημασία τα ονόματα, οι καλύτεροι που είναι αυτή τη στιγμή θα αγωνιστούν εναντίον του Άρη. Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό που γυρίζουν βασικοί παίκτες μας».

Τα σενάρια μεταγραφών και πόσο εύκολο είναι να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες: «Ό,τι και να σημαίνει αυτό, θέλουμε οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Απόδειξη είναι πάντα η προπόνηση. Βλέπουμε ποιοι είναι συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η μεταγραφική περίοδος».

Αν θεωρεί ότι είναι δεδομένη η απώλεια κάποιου παίκτη με μεταγραφή: «Αυτά τα πράγματα είναι περισσότερο της διοίκησης και αφορούν σε οικονομικά δεδομένα. Για το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Δεν είναι δική μου δουλειά. Η δουλειά μου είναι να προπονώ τους παίκτες που έχω, να τους κρατάω συγκεντρωμένους. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται σε αυτή την περίοδο και να περιμένουμε την ολοκλήρωσή των μεταγραφών ώστε να δούμε τι θα γίνει».

Για παίκτες που έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση όπως ο Λοβέρα: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει δύσκολες υποχρεώσεις. Δε θέλω να μιλήσω μεμονωμένα για παίκτες. Με την Καλαμάτα ίσως κάποιοι δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία, ενώ κάποιοι άλλοι το έκαναν. Τα λαμβάνουμε υπόψιν, τα σκεφτόμαστε. Τα ματς με την Καλαμάτα ήταν δείγματα. Κάποιοι άρπαξαν την ευκαιρία, άλλοι όχι. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ σκληρό δύσκολο και απαιτητικό, όλοι οι παίκτες θα έχουν τα ίδια κριτήρια. Τους θέλουμε και τους χρειαζόμαστε όλους, ανεξαρτήτως ονόματος ή κάθε άλλης παραμέτρου. Εκείνοι που θα επιλέγονται κάθε φορά θα είναι αυτοί που θα δουλεύουν καλύτερα».

Την εξέλιξη των παικτών του μέσω της δουλειάς: «Δουλεύουμε καθημερινά εδώ και μήνες για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τη διαδικασία. Έχουμε μια δεύτερη φάση αγώνων τώρα, πιο σκληρή και δύσκολη. Οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά ώστε να είναι καλά προετοιμασμένοι για τις υποχρεώσεις μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags