Facebook Pixel Πανιώνιος – ΟΦΗ: 1-2
| 2020-01-18 21:30:00

Τον αποτελειώνει! Διπλό... Ευρώπης ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Sportdog Team
Τον αποτελειώνει! Διπλό... Ευρώπης ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου.

Πανιώνιος – ΟΦΗ: 1-2

Μεγάλη νίκη ύστερα από φοβερό ματς πήρε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Στο 8' Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με κεφαλιά του Φιγκερέιδο ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Τσιλιανίδη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αγωνίζονται έχοντας στο φουλ τις μηχανές και στο 30' έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κουτρουμπή, ο οποίος απέτυχε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος έφερε το ματς στα ίσια με ένα γρήγορο γκολ στο 48', στο οποίο έφερε ευθύνη και ο Σωτηρίου. Ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ο Μιλόγεβιτς πέρασε ανάμεσα από δύο, έκλεισε προς την περιοχή έκανε μια προσποίηση και με ένα σουτ που πέρασε δίπλα από τα πόδια του Κουτρουμπή, μπέρδεψε τον πορτιέρε του ΟΦΗ.

Οι Ηρακλειώτες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Οχτώ λεπτά αργότερα επανέκτησαν το προβάδισμα. Ο Μαρινάκης γύρισε προς τον Σεμέντο, ο Σταυρόπουλος την βρήκε ελάχιστα και ο Τσιλιανίδης αφού έκανε ιδανικό κοντρόλ πλάσαρε με το δεξί για το 1-2.

Ο ΟΦΗ στο 68' κέρδισε πέναλτι ύστερα από χέρι του Κόρμπου σε σουτ του Φιγκεϊρέδο. Ο Τσιλιανίδης όμως δοκίμασε εκτέλεση αλά Πανένκα και έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Οι Κρητικοί όμως εν τέλει κατάφεραν να πάρουν το διπλό, μετά από τέσσερις μήνες! Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ επικράτησε εκτός έδρας ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 31 Αυγούστου.

Με το τρίποντο ο ΟΦΗ πέρασε στην 5άδα έχοντας 26 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος με 6 συνεχίζεται την πορεία του προς τον υποβιβασμό όντας ουραγός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags