Facebook Pixel Sportdog.gr | Δώνης: "Σημαντική αυτή η νίκη" - Τι είπε για Νάγκι-Ανουάρ - "Να βλέπουμε αντίστοιχες εικόνες" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-19 17:12:00

Δώνης: "Σημαντική αυτή η νίκη" - Τι είπε για Νάγκι-Ανουάρ - "Να βλέπουμε αντίστοιχες εικόνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώνης: "Σημαντική αυτή η νίκη" - Τι είπε για Νάγκι-Ανουάρ - "Να βλέπουμε αντίστοιχες εικόνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ξάνθη και την πολύ σημαντική νίκη και αναφέρθηκε και στους Ανουάρ και Ναγκί.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι "Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά αμυντικά. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε στην τέταρτη θέση. Και η πρόκριση στο Κύπελλο και η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα"

Για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα: "Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις. Ο Ανουάρ έχει συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Νάγκι στην Πολωνία. Ο Ανουάρ έχει πολλές δυνάμεις, ο Νάγκι έχει στοιχεία που μας λείπουν από την ομάδα. Όσο έρχονται και άλλοι ποδοσφαιριστές θα κάνουν καλύτερους αυτούς που έχουμε ήδη".

Για την αντίδρασή του μετά το ματς με τον ΠΑΣ: "Ήταν κάτι αυθόρμητο και όταν είδα την εικόνα σκέφτηκα ότι μακάρι να βλέπουμε αντίστοιχες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags