Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Στην... αντεπίθεση ο Πανόπουλος για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Πλακώνονται τα βουβάλια και..."
| 2020-01-19 18:15:00

Στην... αντεπίθεση ο Πανόπουλος για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Πλακώνονται τα βουβάλια και..."

Sportdog Team
Στην... αντεπίθεση ο Πανόπουλος για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: "Πλακώνονται τα βουβάλια και..."

"Επέστρεψε" και έδωσε τις απαντήσεις του!

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ο Χρήστος Πανόπουλος μετά από πολλούς μήνες εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο της Ξάνθης, παρακολούθησε την ομάδα στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξςη Τύπου, για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει για τις σχέσεις των Ακριτών με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στην Ξάνθη όλα αυτά τα χρόνια είπε: «Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο μέσα από την αγαπητή Ξάνθη στην Θράκη. Όσα καλά και όσα κακά έχω κάνει για αυτήν, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Δεν θα μπορούσα να είμαι μπροστά σας αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Για όσα καταλογίζονται στην Ξάνθη: «Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας. Το μόνο που μπορώ να πω για όσα εμείς αντιμετωπίζουμε και εσείς λογικά ασχολείστε, είναι ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Για εμένα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η δικαιοσύνη. Και σε αυτά τα δύο πιστεύω»

Για το αν θα την πληρώσει η ομάδα του απάντησε: «Στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν ανάλογα με την απόφαση: «Εμείς δεν θα πάμε σε βουλευτές υπουργούς, στον πρωθυπουργό αν και το δικαιούμαστε. Δεν θα κλείσουμε δρόμους και εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Ούτε πριν ούτε μετά την όποια απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και θέλω να την σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή».

Για το μετά της απόφασης: «Όταν τελειώσουν όλα αυτά κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα».

Τέλος για την ήττα από τον Παναθηναϊκό είπε: «Για το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε απόλυτα δίκαια και ήταν η χειρότερη Ξάνθη των τελευταίων 30 ετών. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-3 γκολ και η Ξάνθη έκανε εμφάνιση σα να παίζει στο ερασιτεχνικό. Σας ευχαριστώ…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags