Facebook Pixel Ατρόμητος - Βόλος: "Κουλούρια" στο Περιστέρι - "Χ"αλάστηκαν Ατρόμητος και Βόλος
| 2020-01-19 19:10:00

"Κουλούρια" στο Περιστέρι - Άντεξε ο Βόλος, "χ"αλάστηκε ο Ατρόμητος

Sportdog Team
"Κουλούρια" στο Περιστέρι - Άντεξε ο Βόλος, "χ"αλάστηκε ο Ατρόμητος

Ισοπαλία (0-0) που δεν βόλεψε κανέναν.

Ατρόμητος - Βόλος: Λίγες ημέρες μετά το επεισοδιακό μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο, η νέα μάχη Ατρομήτου και Βόλου για το πρωτάθλημα δεν επεφύλασσε ανάλογες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η ισοπαλία ουσιαστικά δεν βόλεψε κανέναν, με τον Ατρόμητο να μένει στην 7η θέση με 26 βαθμούς και να μην καταφέρνει να μπει εκ νέου στην πρώτη εξάδα και τον Βόλο να παραμένει 11ος με 22 πόντους.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς και πίεσε για να πάρει τη νίκη, όμως ο Βόλος αμύνθηκε υποδειγματικά και κράτησε την ισοπαλία.

Οι Περιστεριώτες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την κεφαλιά του Ρισβάνη να περνάει άουτ στο 23', ενώ οι προσπάθειες του Μανούσου στο 30' και του Γιακουμάκη στο 32' είχαν την ίδια κατάληξη.

Στο 61' ο Βόλος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκάλο στον Τόρες, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε παράβαση μετά από εξέταση του VAR.

Στο 71' η κεφαλιά του Βέλλιου για τον Ατρόμητο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 82' οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Η τελευταία ευκαιρία του ματς για τον Ατρόμητο σημειώθηκε στο 88', όταν το σουτ του Χαρίση λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ.

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags