Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό! Αυτό προβλημάτισε τον Καρέρα – Και όμως ο Ιταλός θέλει βελτίωση
| 2020-01-19 21:05:00

Φοβερό! Αυτό προβλημάτισε τον Καρέρα – Και όμως ο Ιταλός θέλει βελτίωση

Sportdog Team
Φοβερό! Αυτό προβλημάτισε τον Καρέρα – Και όμως ο Ιταλός θέλει βελτίωση

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν επαναπαύεται με το ευρύ σκορ.

Το 3-0 της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ μόνο με ευκολία δεν ήλθε για τους γηπεδούχους. Σας γράψαμε και στο match report, ότι η Ένωση προηγήθηκε από το πουθενά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και απλά στο δεύτερο μέρος «λύθηκε».

Αυτό αναγνώρισε και ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ιταλός υποστήριξε πως όλη ομάδα θέλει και άλλη βελτίωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν τον προβλημάτισε στο πρώτο μέρος η επιθετική εικόνα της ΑΕΚ και το γεγονός ότι στο ματς από τα 11 κόρνερ δεν κατάφερε να πάρει κάτι: «Στο πρώτο μέρος είχαμε λιγότερους χώρους γιατί η αντίπαλη ομάδα ήταν πίσω από την μπάλα. Δεν κάναμε καλές κινήσεις και δεν βρίσκαμε τους χώρους. Αλλά είδαμε μια καλή ανταπόκριση από τους παίκτες, κάνανε καλό ματς και από τη στιγμή που βρήκαμε το γκολ, βρήκαμε και τους χώρους και από εκεί και πέρα παίξαμε ακόμα καλύτερα. Η αντίπαλη ομάδα έκανε μια άμυνα σε ζώνη. Αυτό δεν σε αφήνει να βρεις τις ευκαιρίες απέναντι σε μια ψηλή άμυνα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν κάναμε τις φάσεις που είχαμε προετοιμάσει».

Για το 3-4-1-2 που χρησιμοποίησε: «Σε κάθε αγώνα έχω διαφορετικές δυνατότητες, συνεπώς εφαρμόζω διαφορετικό σχήμα. Ο αντίπαλος σήμερα έπαιζε με 3-5-2 συνεπώς ο στόχος ήταν να τους δυσκολέψουμε στην κυκλοφορία και το πετύχαμε γιατί η ΑΕΛ δεν έκανε ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος δεν κινηθήκαμε σωστά, αλλά συνολικά ήταν ένα καλό ματς».

Για το κομμάτι που πιστεύει πως η ΑΕΚ παρουσιάζει τη μεγαλύτερη βελτίωση από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα: «Όλη η ομάδα έχει βελτιωθεί. Στην οργάνωση, στην ένταση και στο υψηλό pressing».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags