Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Αγιούμπ
| 2020-01-19 22:17:00

Πήρε... φόρα ο ΠΑΟ - "Σκάει" τρίτη μεταγραφή - Είπε "όχι" σε καλύτερα λεφτά για χάρη του Τριφυλλιού!

Sportdog Team
Πήρε... φόρα ο ΠΑΟ - "Σκάει" τρίτη μεταγραφή - Είπε "όχι" σε καλύτερα λεφτά για χάρη του Τριφυλλιού!

Προ των πυλών το deal!

Παναθηναϊκός: Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με το Τριφύλλι για συμβόλαιο 3,5 ετών!

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Φέγενορντ και τους ατζέντηδες του παίκτη, που αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, για να γίνει το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Ανουάρ και Νάγκι.

Ο Αγιούμπ είχε έρθει στην Αθήνα πριν λίγο καιρό δίχως να επιτευχθεί συμφωνία τότε. Ο παίκτης συναντήθηκε και με τους ανθρώπους της βουλγαρικής Λουντογκόρετς, κι όμως προτίμησε τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι η πρόταση των Βούλγαρων προέβλεπε καλύτερες οικονομικές απολαβές!

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ήρθε πριν λίγα 24ωρα σε συμφωνία με τον Μαροκινό, που... ψήφισε την προοπτική του Παναθηναϊκού, καθώς είδε πως οι Πράσινοι τον προορίζουν για βασικό.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Αγιούμπ να έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς της επόμενης Κυριακής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags