Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Κούγια: "Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες μου η αποχώρηση του Φατιόν"
| 2020-01-20 17:08:00

Τρομερή δήλωση Κούγια: "Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες μου η αποχώρηση του..."

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση Κούγια: "Από τις μεγαλύτερες στεναχώριες μου η αποχώρηση του..."

Σε ποιον αναφέρεται;

Για την αποχώρηση του Φατιόν από την ΑΕΛ αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας πως είναι στεναχωρημένος με αυτή την εξέλιξη, όμως αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κούγια:

1. Σήμερα έχω μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου, καθώς είναι τα γενέθλια της μοναχοκόρης μου Μάιρας, που κλείνει τα 15 της χρόνια και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

2. Δυστυχώς σήμερα είναι μία ημέρα που παίρνω μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες στην πολύχρονη διαδρομή μου ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, αφού ένα δικό μου παιδί, ο Γιάννης Φατιόν, που εγώ τον ανακάλυψα όταν είχα την Παναχαϊκή και τον αγόρασα από τον τότε διαλυμένο Εθνικό Αστέρα, ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΛ, αφού αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή μας κ. Γρηγορίου και τους συμπαίκτες του για την απαράδεκτη από κάθε άποψη συμπεριφορά του κατά την αντικατάσταση του, για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τσαγκαράκη, στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Η απόφασή μου να στηρίξω τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του είναι αδιαπραγμάτευτη κι εύχομαι στον Γιάννη ό,τι καλύτερο στο μέλλον, όπου κι αν αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags