Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιασίν Αγιούμπ: Τους... έπιασε όλους στον ύπνο ο Ρόκα – Έτσι έκλεισε το σούπερ deal – "Διώχνει" βασικό άσο!
| 2020-01-20 23:04:00

Τους... έπιασε όλους στον ύπνο ο Ρόκα – Έτσι έκλεισε το σούπερ deal – "Διώχνει" βασικό άσο!

του Νίκου Στεργίου
Τους... έπιασε όλους στον ύπνο ο Ρόκα – Έτσι έκλεισε το σούπερ deal – "Διώχνει" βασικό άσο!

Τον έκλεισε στα... κρυφά και "καθάρισε" το πουλέν του Δώνη.

Παναθηναϊκός - Γιασίν Αγιούμπ: Για φορ συζητάγαμε, για αριστερό μπακ σε περίπτωση πώλησης του Ινσούα, για… οτιδήποτε ως τρίτη προσθήκη του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, το τελευταίο που εκτιμούσαν άπαντες ως στόχευση του «τριφυλλιού» ήταν ένας ακόμη χαφ, ειδικά μετά την απόκτηση του Ανουάρ.

Και κάπως έτσι, ο Τσάβι Ρόκα έπιασε… άπαντες στον ύπνο, «κλείνοντας» (όπως διέρρευσε χτες στην Ολλανδία και εν συνεχεία επιβεβαίωσαν οι «πράσινοι»), τον Γιασίν Αγιούμπ. Δικαιολογείται όμως η επιμονή του Καταλανού. Ο Ολλανδομαροκινός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Γιώργος Δώνης είχε πει προ εβδομάδων πως είχε πλησιάσει το «τριφύλλι», ωστόσο το deal είχε «τσακίσει», παρότι υπήρχε συμφωνία με την ομάδα του.

Ο Αγιούμπ, τότε, είχε ζητήσει περίπου 600.000 ευρώ για να αποδεχτεί την πρόταση των «πράσινων», οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με τη Φέγενορντ για την αποδέσμευση του,  ποσό απαγορευτικό για τα οικονομικά του συλλόγου. Ετσι, εγκαταλείφθηκε η περίπτωση του, ωστόσο η αδυναμία του 25χρονου μέσου να βρει ό,τι ζητούσε, τον υποχρέωσε ουσιαστικά να ρίξει εκ νέου γέφυρες με τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται ο Ρόκα δεν έχασε ευκαιρία και τον «έκλεισε».

Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του επισκέφθηκαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας την Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τους ανθρώπους του συλλόγου και να τσεκάρουν τις συνθήκες και όπως φαίνεται πείστηκαν για την προοπτική της συνέχειας της καριέρας του Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στην άκρη την πρόταση που είχαν από τη Λουντογκόρετς.

Ο Αγιούμπ δεν έπιασε στη Φέγενορντ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, έχοντας μετακομίσεις στο Ρότερνταμ μετά από εξαιρετικές και γεμάτες σεζόν στην Ουτρέχτη. Σε αντίθεση με τον Ανουάρ είναι ένα… οκταρο-δεκάρι και ο Ρόκα περισσότερο τον θεωρεί ως φύσει και θέσει διάδοχο του Ζαχίντ, ο οποίος – κακά τα ψέματα – με ρήτρα αγοράς 1,6 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να μείνει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» επέμεινε στην απόκτηση του Αγιούμπ και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία, επανήλθε και τον ντύνει στα «πράσινα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή – έκπληξη στον Παναθηναϊκό – Τι αλλάζει στην ομάδα – Ρωτήθηκε ο Πιτίνο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags