Facebook Pixel Άρης: Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!
| 2020-01-21 09:25:00

"Τρέλαναν" και τον Ολυμπιακό - Απίστευτο χουνέρι Ντουρμισάι - Δεν βγαίνει η χρονιά στον Άρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρέλαναν" και τον Ολυμπιακό - Απίστευτο χουνέρι Ντουρμισάι - Δεν βγαίνει η χρονιά στον Άρη!

Οι φοβερές ατάκες στο Καραϊσκάκη και τα... ζόρια για Καρυπίδη.

Άρης: Τα εγκώμια των τρίτων, αλλά και των άμεσα εμπλεκόμενων (των ανθρώπων δηλαδή του Ολυμπιακού) απέσπασε ο Αρης μετά την χτεσινή του εμφάνιση στο «Καραϊσκάκη». Παρά τις σημαντικές απουσίες τους (Σάσα, Γκάμα, Κουέστα, αλλά και τον τραυματισμό του Ιντέγε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου) οι «κιτρινόμαυροι» δεν… μάσησαν, έπαιξαν ανοιχτά και τουλάχιστον έφυγαν με τις εντυπώσεις και την επιβεβαίωση πως είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και προσπαθεί έτσι, να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Χτες δεν της έκατσε, στο τέλος τέλος και σε κάθε περίπτωση, μια ήττα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού είναι εντός προγράμματος για κάθε ομάδα, πόσο μάλλον για τον Αρη με τα δεδομένα προβλήματα του. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που προκύπτει για τους «κιτρινόμαυρους», αφού βγήκαν λαβωμένοι από το χτεσινό παιχνίδι. Ο Ιντέγε τραυματίστηκε και αποχώρησε και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Νιγηριανός κάνοντας την… προσευχή τους.

Και αυτό γιατί μετά την ποινή που επιβλήθηκε από  τη ΦΙΦΑ για απαγόρευση μεταγραφών, ανακλήθηκε το δελτίο του Ντουρμισάι, ο οποίος αποκτήθηκε για να συμπληρώσει τον Αφρικανό φουνταριστό χωρίς πλέον να υπάρχει καμία απολύτως εναλλακτική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης του Αρη. Και φυσικά υπάρχουν και άλλες «τρύπες» στο ρόστερ. Δεξιός  μπακ, μετά τον παραγκωνισμό του Σούντγκρεν, ο οποίος εμφανώς δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ενινγκ, αγωνίζεται ο (στόπερ) Ρόουζ.

Εναλλακτική επιλογή στα αριστερά της άμυνας πίσω από τον Κορχούτ (ο οποίος και συμπλήρωσε κάρτες χτες) δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και άλλοι στόπερ πέραν του εσχάτως βασικού κεντρικού αμυντικού διδύμου, Βέλεθ και Δεληζήση. Ο Ενινγκ μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον Καρυπίδη για την επέκταση του συμβολαίου του, εξέλιξη που προφανώς επιβραβεύει τον Γερμανό για την καλή δουλειά που κάνει και την εικόνα που εμφανίζει ο Αρης στο γήπεδο, ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τη συνέχεια της σεζόν.

Αυτήν την στιγμή ο Αρης έχει ρόστερ 14-15 (το πολύ) παικτών, εμφανή έλλειψη εναλλακτικών επιλογών και – το κυριότερο – καμία δυνατότητα να προχωρήσει σε κάλυψη τους, αφού η «καμπάνα» από τη ΦΙΦΑ δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών και κινήσεων στο μεταγραφικό παζάρι. Και έτσι, κακά τα ψέματα, η χρονιά δεν βγαίνει…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυτό" παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς - "Απαγορευτικά" τα 7.2 εκατ. ευρώ - Μόνο έτσι θα έρθει στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags