Facebook Pixel Στέφανος Αθανασιάδης – ΠΑΟΚ: Απίστευτη εξέλιξη για Κλάους – Σε αυτή την ομάδα πάει να... δοκιμαστεί – Δεν θα έχει συμβόλαιο!
| 2020-01-21 16:56:00

Απίστευτη εξέλιξη για Κλάους – Σε αυτή την ομάδα πάει να... δοκιμαστεί – Δεν θα έχει συμβόλαιο!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για Κλάους – Σε αυτή την ομάδα πάει να... δοκιμαστεί – Δεν θα έχει συμβόλαιο!

Ζόρικη η κατάσταση για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Στέφανος Αθανασιάδης – ΠΑΟΚ: Στην Κρίλια Σοβέτοφ θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Αθανασιάδης, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο.

Ο Ελληνας επιθετικός και πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ που είναι ελεύθερος μετά τη λήξη της θητείας του στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα βρεθεί στην Τουρκία όπου βρίσκεται η ρωσική ομάδα για να δοκιμαστεί.



Ο κόουτς Μίοντραγκ Μπρόζοβιτς θα τον δοκιμάσει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας κι εάν τον πείσει, θα του δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο δεύτερο στάδιο και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την προτελευταία ομάδα του ρωσικού πρωταθλήματος.

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Κρίλια Σοβέτοφ, Μαξίμ Σιέστνοφ, που έδωσε λεπτομέρειες για την υπόθεση του Κλάους. «Ο Αθανασιάδης θα δοκιμαστεί στο Μπέλεκ της Τουρκίας μέχρι τις 26 Ιανουαρίου στην πρώτη φάση της προετοιμασίας. Αν πείσει, θα ακολουθήσει και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας από 29 Ιανουαρίου μέχρι 9 Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Σιέστνοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags