Facebook Pixel Ντανιέλ Ποντένσε - Ολυμπιακός: Απόφαση έκπληξη για αντι-Ποντένσε – Κυνηγάει το "μπαμ" - Καραμπόλα στην 11αδα και δεύτερες σκέψεις!
| 2020-01-21 20:02:00

Απόφαση έκπληξη για αντι-Ποντένσε – Κυνηγάει το "μπαμ" - Καραμπόλα στην 11αδα και δεύτερες σκέψεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση έκπληξη για αντι-Ποντένσε – Κυνηγάει το "μπαμ" - Καραμπόλα στην 11αδα και δεύτερες σκέψεις!

Ποιο το πλάνο του Ολυμπιακού και η... κίνηση-ματ από Μαρτίνς.

Ντανιέλ Ποντένσε - Ολυμπιακός: Το... σκληρό πόκερ στην υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς παρότι όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τη Γουλβς.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι ιδιαιτέρως σκληρές, καθώς τα λεφτά έχουν ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και το deal αναμένεται να «κλειδώσει» σε ένα ποσό ανάμεσα στα 25 και 30 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Λιμάνι πάντως θεωρούν πλέον σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του Πορτογάλου και μάλιστα αυτή είναι και η τελευταία ενημέρωση της διοίκησης προς τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα στην ομάδα, χωρίς τον βασικό του εξτρέμ.

Ο κόουτς των «Ερυθρολεύκων» λοιπόν, έχει ζητήσει εφόσον πωληθεί ο Ποντένσε, να έρθει ένας κανονικός ακραίος, ωστόσο επειδή οι μέρες είναι πλέον λίγες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, έχει έτοιμο και το plan B χωρίς μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη για να καλύψει το κενό, όμως εάν δεν βρει ίδιας αξίας εξτρέμ, είναι πολύ πιθανό να καλύψει το κενό του εκ των έσω.

Αυτό σκέφτεται τουλάχιστον για την ώρα ο Μαρτίνς, ο οποίος γνωρίζει πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Ζοάο Καρβάλιο, μία περίπτωση που υπό προϋποθέσεις και λόγω των σχέσεων των Πειραιωτών με τη Νότιγχαμ, μπορεί να κλείσει άμεσα. Ο Πορτογάλος είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτες, ο οποίος όμως δεν είναι «καθαρός» εξτρέμ και περισσότερο παίζει ως 10αρι. Σύμφωνα λοιπόν με όσα... ακούγονται από το Ρέντη, υπάρχει πλάνο για τον αντι-Ποντένσε χωρίς μεταγραφή εξτρέμ.

Εάν δεν βρεθεί ο παίκτης για τα άκρα που θα κάνει τη διαφορά στο επόμενο 10ημερο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καρβάλιο και το κενό του Ποντένσε, να το καλύψει στα άκρα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Να υπολογίζεται δηλαδή ως 10αρι ο νυν παίκτης της Νότιγχαμ και ο Κώστας Φορτούνης που σιγά σιγά θα παίρνει περισσότερο χρόνο και να «μετακινηθεί» στα άκρα ο Γάλλος άσος, που παίζοντας στην πλευρά κόντρα στον Άρη ήταν εξαιρετικός.

Αυτό είναι το plan b του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως θα προσπαθήσει να κάνει το... χατίρι στον προπονητή του και θα ψάξει στην αγορά για ένα εξτρέμ από το «πάνω ράφι». Εάν δεν τα καταφέρει πάντως, θα προχωρήσει το σχέδιο με Βαλμπουενά – Καρβάλιο και θα έχει από πίσω τους Χριστοδουλόπουλο, Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό – Αγοράζει παίκτη από top ελληνική ομάδα – Τον θέλει ο Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags