Facebook Pixel ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΛ - "Αιχμές" για... δώρα Κόκκαλη - Με ποιον τα έβαλε ο Κούγιας;
| 2020-01-22 19:05:00

Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΛ - "Αιχμές" για... δώρα Κόκκαλη - Με ποιον τα έβαλε ο Κούγιας;

Sportdog Team
Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΛ - "Αιχμές" για... δώρα Κόκκαλη - Με ποιον τα έβαλε ο Κούγιας;

"Καρφιά" από τη θεσσαλική ομάδα.

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση με "σκληρές" εκφράσεις κατά των δύο πρώην εκπρόσωπων τύπου της ιδιοκτησίας Πηλαδάκη με αφορμή την κριτική που ασκείται στον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι "βυσσινί" αναφέρουν χαρακτηριστικά πως "Αφού κατάλαβαν επιτέλους ότι ο κ. Κούγιας ό,τι κι αν γίνει θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή, έχουν στοχεύσει τώρα τον προπονητή κ. Γρηγορίου".

Παράλληλα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον Κώστα Πηλαδάκη,  με αιχμές για τη σχέση του με την οικογένεια Κόκκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε τους δύο πρώην εκπρόσωπους τύπου της ιδιοκτησίας Πηλαδάκη στο γνωστό πατάρι και τη στεναχώρια τους γιατί δεν χάσαμε.

Ειδικά ο ένας με την τρυφερή φωνούλα, εκπρόσωπος τύπου σε εκείνη την περίοδο των τρυφερών φωνών, που ωραιοποιούσε μαζί με τον άλλον τον Τζουκ Μπόξ, ό,τι στραβό συνέβαινε εκείνη την περίοδο και που σωζόταν με χαρισματικά αποτελέσματα – δώρα Κόκκαλη, λόγω της στενής φιλίας με τον Πέτρο, έχει ξεφύγει τελείως.

Αφού κατάλαβαν επιτέλους ότι ο κ. Κούγιας ό,τι κι αν γίνει θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή, έχουν στοχεύσει τώρα τον προπονητή κ. Γρηγορίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα πιάσετε από αύριο δουλειά στον Παναιτωλικό με τα τόσα κομπλιμέντα για την ομάδα που έχει 10 βαθμούς και αμέσως μετά θα πιάσετε δουλειά ως εκπρόσωποι τύπου του Δώνη.

Όμως θα καταλάβετε μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ότι έχετε τελειώσει και σας ακούνε μόνο κάποιοι επίσης τελειωμένοι σαν εσάς.

Πλέον όλο αυτό το αρρωστημένο του Λυράκη και της υπόλοιπης παρέας σας έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags