Facebook Pixel ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Χαμός με Σεμέδο – Πήρε κόκκινη μετά τη λήξη, δεν παίζει με ΑΕΚ – Τον... κρατούσε ο Καρεμπέ
| 2020-01-22 19:12:00

Έξω φρενών ο Σεμέδο – Κόκκινη μετά τη λήξη, δεν παίζει με ΑΕΚ – Τον... κρατούσε ο Καρεμπέ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έξω φρενών ο Σεμέδο – Κόκκινη μετά τη λήξη, δεν παίζει με ΑΕΚ – Τον... κρατούσε ο Καρεμπέ (ΦΩΤΟ)

Καρέ-καρέ τι συνέβη. Παρέμβαση Σαμαρά!

Άναψαν τα αίματα στη λήξη της αναμέτρησης ΟΦΗ - Ολυμπιακός, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στο προσεχές ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Ο Πορτογάλος αμυντικός επιχείρησε να πάρει την μπάλα από ένα ball boy και το πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση, αφού ο Φερέιρα εκνευρίστηκε, του όρμησε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και απέβαλλε τον Σεμέδο, εξέλιξη που έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή, μιλώντας του σε επιθετικό ύφος.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγκρατήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού, που ήταν έξω φρενών και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Από την εξέδρα κατέβηκε στο χορτάρι και ο Γιώργος Σαμαράς, προκειμένου να ηρεμήσει τους παίκτες του ΟΦΗ και να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης.

Δείτε καρέ-καρέ τι συνέβη μεταξύ του Σεμέδο και του ball boy:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags