Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο σε Ιντέγε: «Δεν αποδίδει! Το πληρώνει ο Άρης»
| 2020-01-22 20:25:00

Τρελό κράξιμο σε Ιντέγε: «Δεν αποδίδει! Το πληρώνει ο Άρης»

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο σε Ιντέγε: «Δεν αποδίδει! Το πληρώνει ο Άρης»

Ποδοσφαιράνθρωπος μιλά για την εικόνα του Νιγηριανού.

Σίγουρος ότι ο Ένινγκ μπορεί να στηριχθεί στο υπάρχον ρόστερ μετά την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε, ακόμη, ότι η μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε δεν έχει αποδειχθεί σωστή επιλογή καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis 95,5:

Για Ιντέγε και Ντιγκινί:«Δεν μένει παρά να δείξει ο Ντιγκινί ότι μπορεί και μέσα στο γήπεδο. Τα στοιχεία που έχει είναι για αυτή τη θέση. Ο Ιντέγε δεν είναι ένα σέντερ φορ επιπέδου και αυτό ο Άρης το έχει πληρώσει. Έχει δείξει ότι αυτό που περίμεναν να δώσει, δεν το έχει δώσει».

Το εάν ο Σάσα είναι καλύτερος από τον Σιώπη: «Εννοείται».

Το εάν ο Άρης μπορεί να ανταπεξέλθει: «Μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς ο Άρης. Γιατί να μην μπορεί; Θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες και να καταλάβουν ότι είναι πολύτιμοι».

Τη συνάντηση των μεγάλων και την απουσία του Άρη: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για τους τέσσερις. Είναι όλες οι επαγγελματικές ομάδες. Φυσικά άλλες βαρύτητα έχουν αυτές οι τέσσερις αλλά υπάρχουν μεγάλες ομάδες είναι και ο Άρης και η Λάρισα. Για μένα αυτή τη στιγμή έχουν ξεφύγει Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενώ ο Άρης αγωνιστικά είναι τρίτη δύναμη. Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags