Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Καρέρα για Ολιβέιρα! Φεύγει για Γουλβς; Τί είπε για Ολυμπιακό;
| 2020-01-22 20:52:00

Αποκάλυψη Καρέρα για Ολιβέιρα! Φεύγει για Γουλβς; Τί είπε για Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Καρέρα για Ολιβέιρα! Φεύγει για Γουλβς; Τί είπε για Ολυμπιακό;

Ο Ιταλός εξήγησε γιατί έθεσε εκτός 11άδας τον Πορτογάλο.

Η απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα απο το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στον Βόλο προκάλεσε ερωτηματικά λόγω των σεναρίων περί πώλησής του στη Γουλβς. Ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της Ένωσης υποστήριξε, ότι τον υπολογίζει κανονικά και πως τον προφύλαξε ενόψει ντέρμπι.

«Θα αρχίσω με το ντεμπούτο του Σιμάνσκι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θεώρησα ότι ήταν έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα και αυτός το απέδειξε μέσα στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Το ματς ήταν αρκετά καλό για εμάς γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε στην αρχή και οι αντίπαλοί μας έπαιξαν αρκετά ανοιχτά και βρήκαμε χώρους για να είμαστε πιο επιθετικοί. Είμαι όμως και λίγο θυμωμένος με τους ποδοσφαιριστές μας για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος το οποίο θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει».

Όταν ο Ιταλός ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα είναι παίκτης της ομάδας και εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Το δεδομένο που είχαμε σκεφτεί ήταν να μην παίξει για να τον προφυλάξουμε. Θα τον βάζαμε μόνο αν υπήρχε λόγος. Ευτυχώς δεν υπήρξε και τον ξεκουράσαμε ενόψει Κυριακής δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιδιά».

Για να καταλήξει: «Η ομάδα μεγαλώνει και καλυτερεύει. Σαν ομάδα και σαν γκρουπ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και να αλλάξεις τους παίκτες που παίζουν, η νοοτροπία παραμένει ίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags