Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Καρλίτος: Έτσι έσκασε η βόμβα - "Καράφλιασε" ο Χιμένεθ - Χοντρά λεφτά
| 2020-01-23 12:50:00

Έτσι έσκασε η βόμβα στον ΠΑΟ - "Καράφλιασε" ο Χιμένεθ - Παίρνει χοντρά λεφτά - Τον ήθελαν πολλοί!

του Νίκου Στεργίου
Έτσι έσκασε η βόμβα στον ΠΑΟ - "Καράφλιασε" ο Χιμένεθ - Παίρνει χοντρά λεφτά - Τον ήθελαν πολλοί!

"Tρελό" deal από Ρόκα. Ποιον "έκλεψε". Πότε θα παίξει.

Παναθηναϊκός: Τελικά, Καρλίτος. Η φημολογία των ημερών (και κάτι περισσότερο) που ήθελε τον Τσάβι Ρόκα να βρίσκεται στα... χνάρια επιθετικού, επιβεβαιώθηκε με τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του Παναθηναϊκού της συμφωνίας, για το καλοκαίρι, με τον 29χρονο Ισπανό φουνταριστό.

Ο Καρλίτoς αναμένεται τις επόμενες μέρες να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Ουάχντα, να έρθει στην Αθήνα και να επικυρώσει την συμφωνία του με τους Πράσινους και παρότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής -αφού έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές ομάδες στην τρέχουσα σεζόν- να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας και να περιμένει το τέλος της χρονιάς (την 1η Ιουλίου για την ακρίβεια) προκειμένου να αγωνιστεί.

Τελικά, η Αλ Ουάχντα από εκεί που έφτανε να πάρει και ενδιαφερόταν για τη... μισή Superleague, στέλνει παίκτη στην Ελλάδα, αφού ο Καρλίτoς παρότι απόκτημα του περασμένου καλοκαιριού έπεσε "θύμα" της... οργής του σεϊχή ιδιοκτήτη του συλλόγου, ο οποίος εν μια νυκτί, πριν καν τις γιορτές, ουσιαστικά "τελείωσε" όλους τους ξένους της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ (γι' αυτό και έκτοτε έχει βγει στη... γύρα αναζητώντας ποδοσφαιριστές γι’ αυτό και ήρθαν... μπάλα όλα τα νέα των τελευταίων εβδομάδων που έφερναν τον αραβικό σύλλογο να ενδιαφέρεται για ό,τι και όποιον κινείται από την ελληνική αγορά).

Ο Καρλίτος δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στη λύση του συμβολαίου του, δεδομένα όμως θα πάρει κάποιο σημαντικό μέρος από τα 3 εκατ. ευρώ, που αποτελούν τις απολαβές του για την τριετία που είχε συμφωνήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Αλ Ουάχντα.

Ο ίδιος συνδέθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων με διάφορες ομάδες -αφού είχε γίνει γνωστό πως θα αποχωρήσει από την αραβική χερσόνησο - με τη... χάρη του να φτάνει ως και τη... Βραζιλία, με εκεί ομάδες να ενδιαφέρονται για την υπογραφή του, την οποία όμως (φαίνεται πως) απέσπασαν οι Πράσινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκανε πάλι το θαύμα του ο Γιαννακόπουλος - Βόμβα με "θηρίο" στον ΠΑΟ - Ανακοινώθηκε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags