Facebook Pixel Απίθανος Καρέρα! "Παραμιλάνε" στην ΑΕΚ - "Έφαγε" top ονόματα
| 2020-01-23 14:57:00

Απίστευτος Καρέρα! "Παραμιλάνε" στα Σπάτα - "Έφαγε" ονοματάρες - Τραβάει τα μαλλιά του και ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Καρέρα! "Παραμιλάνε" στα Σπάτα - "Έφαγε" ονοματάρες - Τραβάει τα μαλλιά του και ο Τίγρης!

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη! Θέμα χρόνου οι υπογραφές...

Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βέρντε, Λιβάγια, Ολιβέιρα. Οκτώ παίκτες που κάλλιστα λογίζονται ενδεκαδάτοι στην ΑΕΚ. Κανείς τους δεν ξεκίνησε χθες στον Βόλο!

Ο Ουκρανός, ο Σουηδός και "Γαλανό" τραυματίες. Ο Σέρβος και ο Κροάτης τιμωρημένοι. Δεδομένες λοιπόν και γνωστές οι απουσίες. Κι όμως, ο Μάσιμο Καρέρα επίλεξε να αφήσει στον πάγκο ακόμη τρεις, πιθανότατα τους μόνους εναπομείναντες πόλους (βάσει των απουσιών) της μεσοεπιθετικής λειτουργίας των Κιτρινόμαυρων.

Παρά ταύτα, η AΕΚ έκανε πιθανώς το δημιουργικότερο φετινό της παιχνίδι. Πέρασε "αέρας" από το "Πανθεσσαλικό", πέτυχε τρία γκολ, μπορούσε άνετα τα διπλά και αυτό παίζοντας με επιθετικό δίδυμο τον ξεχασμένο Κλωναρίδη (πρώτο του παιχνίδι βασικός από τις 21 Απριλίου, πρώτο του γκολ μετά από εκείνο στο περυσινό Τσάμπιονς Λιγκ στη φιλοξενία της Μπενφίκα) και τον Αλμπάνη!

Πόρισμα; Ο Καρέρα κερδίζει πόντους. Καθημερινά. Κερδίζει πρώτα και κύρια την ομάδα του. Και δευτερευόντως τα παιχνίδια. Η στόχευση του Ιταλού ήταν εξ αρχής προφανής: πρώτα το αποτέλεσμα. "Έσφιξε" την άμυνά του, προσπαθώντας εμφανώς στο ξεκίνημά του στον πάγκο να διασφαλίσει το μηδέν (και ζημιές που θα πλήγωναν από την αρχή της θητείας του). Και πλέον, σιγά σιγά, βάζει και τις δημιουργικές... πινελιές του.

Σαφές ότι δεν "βλέπει" ονόματα. Αυτό που έκανε χθες στον Βόλο, κοινώς, δεν υπάρχει. Δικαιώθηκε όμως απόλυτα. Για τον Ιταλό λένε στα αποδυτήρια, πως δεν καταλαβαίνει από βεντέτες, αστέρια, λεζάντες. Οποιον θεωρεί πως μπορεί να του κάνει τη δουλειά, τη συγκεκριμένη για κάθε παιχνίδι δουλειά, αυτός και θα παίζει.

Και αυτό, πρώτα απ' όλα αναγνωρίζεται στα αποδυτήρια, με τους παίκτες της ΑΕΚ να τονίζουν και να παραδέχονται, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, πως ο Καρέρα είναι δίκαιος. Και το κυριότερο; Εχει περάσει, ήδη, στα αποδυτήρια πως ό,τι και αν κάνει, ό,τι και αν αποφασίζει είναι χρήσιμο για την τακτική που επιλέγει, για το καλό της ομάδας.

Κάτι που του πιστώνεται πλέον ανοιχτά και σε διοικητικούς κύκλους. Νωρίς ακόμη, αλλά τα δείγματα γραφής του Ιταλού είναι σαφή. Και βάζουν, από τώρα, την AΕΚ στον κύκλο των σκέψεων, αφού υπενθυμίζουμε πως το καλοκαίρι υπάρχει σχετική option που θα φιξάρει (ή όχι) την παραμονή του Καρέρα στον πάγκο της Ένωσης και για την επόμενη σεζόν.

Και ο Καρέρα, ποτέ δεν έχει κρύψει -γι’ αυτό άλλωστε επέμεινε στο να μπει αυτή ακριβώς η option- πως φιλοδοξία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, αξιοποιώντας μια ενδεχομένως καλή παρουσία και πορεία της AΕΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Η Γουάντα Νάρα βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή με το στήθος έξω - Ακατάλληλα πλάνα! (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags