Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κόντρα χωρίς τέλος: Σε FIFA και UEFA ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό – "Να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης"!
| 2020-01-24 01:35:00

Κόντρα χωρίς τέλος: Σε FIFA και UEFA ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό – "Να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης"!

Sportdog Team
Κόντρα χωρίς τέλος: Σε FIFA και UEFA ο ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό – "Να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης"!

"Πόλεμος" ανακοινώσεων. Γιατί κατηγορούν τους Πειραιώτες.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ξεφεύγει πλέον από το ποδόσφαιρο η κόντρα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και Ιβάν Σαββίδη – Βαγγέλη Μαρινάκη και παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν από την σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, όπου οι Πειραιώτες σχολιάζοντας τη διαιτησία στο Λαμία – ΠΑΟΚ, χαρακτήρισαν στημένο το πρωτάθλημα και έκαναν λόγο για έναν «Ρώσο που αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού».

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν έτοιμη τη δικαιολογία για τον τρίτο τους χρόνο χωρίς τίτλο και ότι προσπαθούν να μην παίξουν με την ΑΕΚ, ενώ μετά τα μεσάνυχτα διέρρευσαν πως ετοιμάζουν καταγγελίες σε UEFA και FIFA για ρατσισμό!

Από τον Δικέφαλο έκαναν λόγο για «ρατσιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Βαγγέλη Μαρινάκη», σχολιάζοντας τις αναφορές περί «Ρώσου» προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και ενημέρωσαν πως ο ΠΑΟΚ προτίθεται να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα (FIFA, UEFA) ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη της.

«Ο ρατσισμός δεν έχει θέση σε καμία έκφανση της κοινωνίας μας», τονίζουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags