Facebook Pixel ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ατακάρες έριξε ο Λιβάγια για Ολιβέιρα-Αραούχο πριν το ντέρμπι
| 2020-01-24 13:36:00

Ατακάρες Λιβάγια για Ολιβέιρα: «Είναι παιχταράς, δεν λέω τίποτα για μεταγραφή – Θέλω Αραούχο»

Sportdog Team
Ατακάρες Λιβάγια για Ολιβέιρα: «Είναι παιχταράς, δεν λέω τίποτα για μεταγραφή – Θέλω Αραούχο»

Ο Κροάτης περιμένει να σκοράρει στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ατακάρες έριξε ο Λιβάγια για Ολιβέιρα-Αραούχο πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA δηλώνοντας έτοιμος να σκοράρει την Κυριακή. Αναφέρθηκε σε όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά σχολίασε και τις μεταγραφικές φήμες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάγια:

Για την κατάσταση του μετά την απουσία του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, παρά την απουσία μου, έκανα ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τον γυμναστή μας, αρκετά σκληρό θα έλεγα κι έτσι νιώθω απόλυτα έτοιμος».

Για το πως ένιωσε στο διάστημα της απουσίας του: «Ήμουν στεναχωρημένος, πήρα την ανόητη κόκκινη, αλλά τουλάχιστον η ομάδα έπαιξε καλά και κάποιοι συμπαίκτες μου είχαν πολύ καλή απόδοση. Οπότε είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό και ειδικότερα για την απόδοση των συμπαικτών μου απέναντι στον Βόλο».

Για το τι έχει αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Είναι μια ομάδα που τρέχει και πιέζει περισσότερο. Μπορούμε να παίξουμε με τρεις ή τέσσερις παίκτες στην άμυνα και νομίζω πως έχουμε αφομοιώσει αυτά τα στοιχεία και παίζουμε καλύτερα».

Για τα νέα στοιχεία που έφερε ο Καρέρα: «Το βασικό στοιχείο είναι πως όλη η ομάδα νιώθει σαν μια ομάδα. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και παλεύουμε μέχρι τέλους. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική, μπορεί κάποιοι παίκτες να μην είναι συνηθισμένοι σ’ αυτά τα συστήματα, αλλά μας έχει κάνει ένα».

Για το πως θα χαρακτήριζε τον Μάσιμο Καρέρα: «Είναι ένας επαγγελματίας που δίνει σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα ήθελα να τον συγκρίνω με τους προηγούμενους. Έχει κάποια καλά στοιχεία, όπως κάθε προπονητής και θέλουμε να πάρουμε όσα μπορούμε από αυτα».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι: «Θεωρώ πως επειδή η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παίξαμε καλά, δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την απουσία Σεμέδο: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό. Έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια, οπότε θα είναι μια σημαντική απουσία. Δεν σκέφτομαι ποιος παίκτης δεν θα παίξει. Ακόμα και για εμένα, δεν είναι σημαντικό αν θα παίξω ή αν θα παίξει άλλος συμπαίκτης μου. Η ομάδα μας είναι σημαντικό να αγωνιστεί ως σύνολο για να καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Για την εξαιρετική του παρουσία στο προπέρσινο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σε ένα παιχνίδι που στα τελευταία 20 λεπτά πετυχαίνεις τρία γκολ δεν το ξεχνάς εύκολα. Πολλά έχουν αλλάξει ως τότε και στις δύο ομάδες, αλλά το σημαντικό για εμάς πλέον είναι το σήμερα».

Για το αν θέλει να σκοράρει στο ντέρμπι: «Ποιος δεν έχει όρεξη να μπει σε ένα ντέρμπι και να σκοράρει; Θα υποσχεθώ πως θα δώσω το 100% και θα δούμε».

Για το σενάριο αποχώρησης Ολιβέιρα και απόκτησης του Αραούχο: «Διαβάζω αυτά που γράφουν, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Ο Ολιβέιρα είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ο Αραούχο είναι κάτι σαν αδερφός μου, έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά στο γήπεδο. Φυσικά και θα ήθελα να τον έχω συμπαίκτη, αυτό εννοείται!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags