Facebook Pixel Ποιος Ολυμπιακός; Γιατί "βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η κατάσταση
| 2020-01-24 14:32:00

Ποιος Ολυμπιακός; Γι' αυτό "βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η κατάσταση - Λέτε να τον "φάνε";

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Ολυμπιακός; Γι' αυτό "βράζουν" στον ΠΑΟΚ - Κρίσιμη η κατάσταση - Λέτε να τον "φάνε";

Ζόρικα τα πράγματα στην Τούμπα. Τι συνέβη; Ποιος "τρέμει";

Το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν αποτελεί και... κολυμβήθρα στην οποία "ξεπλένονται" τα πάντα.

Ο κοινός τόπος λοιπόν του 2020 για τον ΠΑΟΚ είναι πως -κατά το κοινώς λεγόμενο- δεν βλέπεται! Ποδαρικό με τερματισμό του αήττητου από τον Άρη, ζόρικη, πολύ ζόρικη νίκη επί της ΑΕΚ, μετριότατη εμφάνιση στην επικράτηση κόντρα στον Αστερα και χθες, μακράν η χειρότερη δημιουργικά φετινή του Δικέφαλου στη Λαμία.

Οι δικαιολογίες αρκετές -η χθεσινή έφερε στο επίκεντρο την κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου της Λαμίας- η αλήθεια όμως είναι πως δεν επαρκούν για να καλύψουν κάτω από το χαλάκι την εμφανή δυσλειτουργία των πρωταθλητών. Ναι, τα αποτελέσματα έρχονται (όπως έρχονται...) αλλά είναι σαφές ότι δεν παίζει καλά, δεν αποδίδει σωστά, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και όπως θα ήθελαν οι φίλοι του στο γήπεδο.

Ο προβληματισμός είναι έκδηλος, δεν περιορίζεται μόνο στην εύρεση δικαιολογιών για τις συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και παρότι αυτές δεν κοστίζουν (με την εξαίρεση φυσικά του παιχνιδιού με τον Άρη, που πιθανώς να αποτέλεσε και την καλύτερη εμφάνιση του Δικεφάλου στο 2020), σαφώς και φτάνει και αγγίζει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Προφανώς εφόσον οι βαθμοί και τα αποτελέσματα έρχονται, η γκρίνια και αυτός ακριβώς ο ολοένα και πιο έντονος προβληματισμός περιορίζονται (έστω εντός των τειχών και σε... υπόγειο επίπεδο).

Αυτό όμως αφενός δεν σημαίνει πως δεν "βράζουν" στον ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις της ομάδας, καταλογίζοντας τεράστια ευθύνη στον Πορτογάλο προπονητή και πως αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται αν η εικόνα της ομάδας δεν αλλάξει, δεν βελτιωθεί σύντομα δεν θα έχει αντίκτυπο στον ίδιο τον Φερέιρα αν και εφόσον οι πρωταθλητές σταματήσουν να "σώζονται" από τα αποτελέσματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός ξανά στο διαδίκτυο: Το γκολ του Μάτος από νέα κάμερα - Ήταν τελικά οφσάιντ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags