Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται "ντου" Ποντίων στον Ολυμπιακό για Σαββίδη! Εμφύλιος με Μαρινάκη, κερδισμένος ο Τίγρης
| 2020-01-24 15:00:00

Έρχεται "ντου" Ποντίων στον Ολυμπιακό για Σαββίδη! Εμφύλιος με Μαρινάκη, κερδισμένος ο Τίγρης

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έρχεται "ντου" Ποντίων στον Ολυμπιακό για Σαββίδη! Εμφύλιος με Μαρινάκη, κερδισμένος ο Τίγρης

Η ανακοίνωση των Ερυθρόλευκων προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ποντιακό χώρο.

«Ντου» στον Ολυμπιακό μετά την ανακοίνωση που αποκαλεί τον Ιβάν Σαββίδη, Ρώσο, ετοιμάζονται να κάνουν ποντιακοί σύλλογοι.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων θα διεξάγει το απόγευμα της Παρασκευής έκτακτη συνέντευξη Τύπου με θέμα συζήτησης την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, την οποία χαρακτηρίζουν ρατσιστική.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17:00 έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος εμφυλίου στον ποντιακό χώρο, όπου έρεισμα έχει βρει και ο Ολυμπιακός. Βλέπετε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας έχει στηριχθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έλκει ποντιακή καταγωγή από τη μητέρα του. Μάλιστα το 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που είχε διοργανώσει η ΠΟΕ το 2017, στο ΣΕΦ, είχε γίνει με την υποστήριξη του ηγέτη της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Οπότε εδώ, όπως εκτιμά το Sportdog, σίγουρα θα δημιουργηθεί θέμα σε έναν χώρο που, όπως πηγές αναφέρουν, είναι ήδη πολυδιασπασμένος.

Κερδισμένος βέβαια από αυτήν την κόντρα εννοείται πως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το αφεντικό της ΑΕΚ παραμένει παραδοσιακά η μεγαλύτερη δύναμη στον ποντιακό χώρο, στον οποίο ποτέ δεν έμπλεξε ποδοσφαιρικές έριδες, κάτι που του πιστώνεται στο 100% και του το αναγνωρίζουν οι Πόντιοι. Ο Τίγρης ακολουθεί τα βήματα του αείμνηστου πατέρα του, Ζώρα, ο οποίος μέχρι σήμερα μνημονεύεται για τη συμβολή του στον ποντιακό χώρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags