Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη προέδρου Λας Πάλμας που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κλείνει η μεταγραφή Αραούχο»
| 2020-01-24 15:56:00

Αποκάλυψη προέδρου Λας Πάλμας που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κλείνει η μεταγραφή Αραούχο»

Sportdog Team
Αποκάλυψη προέδρου Λας Πάλμας που θα τρελάνει τους ΑΕΚτζήδες: «Κλείνει η μεταγραφή Αραούχο»

Δεν κρατιέται ο Αργεντινός γκολτζής.

Με το θέμα της μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα στη Γουλβς να παραμένει έωλο τα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο καλά κρατούν.

Αυτά θα φουντώσουν σίγουρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη μιλώντας στο Radio Marca.

«Πιστεύω πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει το θέμα τη μεταγραφής του Αραούχο. Ο παίκτης θέλει να φύγει γιατί του δίνουν πολλά χρήματα. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει κλείσει η μεταγραφή, ο παίκτης θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει έτσι, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς» ανέφερε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ χωρίς να αναφέρει τίποτα για τον προορισμό του Αργεντινή γκολτζή, ο οποίος αγαπήθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Σε διαφορετικό μήκος κλίματος ήταν η τοποθέτηση του προπονητή της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ, ο ο οποίος είπε: «Για τον Σέρχιο πρέπει να περιμένουμε. Αυτό έχει ειπωθεί από το κλαμπ, αυτό γνωρίζω. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφόρηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags