Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Φερέιρα;
| 2020-01-25 13:25:00

"Χαμούλης" στον ΠΑΟΚ με Φερέιρα - Έτσι γύρισαν όλα τούμπα - Αυτή η ομάδα τον "αρπάζει"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χαμούλης" στον ΠΑΟΚ με Φερέιρα - Έτσι γύρισαν όλα τούμπα - Αυτή η ομάδα τον "αρπάζει"!

Εξέλιξη win-win-win. Ποιον θα "φάει". Μείνετε συντονισμένοι...

ΠΑΟΚ: Καλά καλά δεν τον είχαμε… μάθει και συνηθίσει τον Αμπέλ Φερέιρα και στις αρχές του φθινοπώρου λίγο έλειψε να τον "χάσουμε". Το τότε ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, ανεξαρτήτως αν συγκέντρωνε ρεαλιστικές πιθανότητες να προχωρήσει σε επιστροφή του Πορτογάλου προπονητή στην πατρίδα του για χάρη των "λιονταριών" ήταν αρκετό να προκαλέσει τότε έναν… χαμούλι στον ΠΑΟΚ. Εν τέλει, win-win-win. Εξηγούμαστε. Πρώτο win για τον Φερέιρα, ο οποίος πήρε την απαραίτητη για εκείνον στήριξη που ζητούσε τότε, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και το κάθε άλλο παρά εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν. 

Δεύτερο win για τον ΠΑΟΚ, που απέφυγε εκείνη τη στιγμή μια δεύτερη προπονητική αλλαγή σε λιγότερο από τρεις μήνες. Και τρίτο win; Για τη Σπόρτινγκ! Οσο και να φαίνεται περίεργο, μπορεί ο πορτογαλικός σύλλογος να μην μπόρεσε να δελεάσει τότε τον «δικέφαλο» για να συζητήσει κάτι διαφορετικό από τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου προπονητή, αλλά και τον ίδιο τον Φερέιρα, ωστόσο κανείς και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε να κλείνει ερμητικά την πόρτα για μια μελλοντική συζήτηση. 

Τα "λιοντάρια" τότε στράφηκαν σε διάφορες εναλλακτικές, κατέληξαν στον άπειρο και αδόκιμο σε πρωταγωνιστικό επίπεδο Σίλας, με τον οποίο όμως πλέον είναι στην 4η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, στο -19 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και στο -12 από την 2η Πόρτο, εκτός δηλαδή οποιασδήποτε διεκδίκησης τόσο του τίτλου όσο και της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεδομένα ο Σίλας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, προφανώς από τώρα η Σπόρτινγκ έχει μπει σε διαδικασία… επόμενης σεζόν και σε αυτή τη λογική, αν δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του Αμπέλ Φερέιρα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το κάνει. Οσο για την απάντηση του Πορτογάλου προπονητή, αλλά και του ΠΑΟΚ; Μην είστε σίγουροι πως θα είναι εκατέρωθεν αρνητική. Και εννοείται πως δεν μιλάμε για κάτι άμεσο, αλλά για κάτι που θα επισημοποιηθεί στο τέλος της σεζόν και θα αφορά την επόμενη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα στην Τούμπα! Δεν πιστεύουν τίποτα - Γιατί βλέπουν... από πίσω τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags