Facebook Pixel Μοχάμεντ Ανουάρ - Ντόμινικ Νάγκι: Βγάζουν μάτια οι νεοαποκτηθέντες στον ΠΑΟ - Τρομερός Χατζηθεοδωρίδης
| 2020-01-25 21:49:00

Έχει "μάτι" ο Ρόκα - "Παπάδες" οι μεταγραφές - Μάγος Ζαχίντ - Βρήκε νέο Ινσούα!

του Νίκου Στεργίου
Έχει "μάτι" ο Ρόκα - "Παπάδες" οι μεταγραφές - Μάγος Ζαχίντ - Βρήκε νέο Ινσούα!

Ανεβάζουν τον ΠΑΟ. Φτιάχνει όλο το παιχνίδι. Μπακ που... οργώνει.

Μοχάμεντ Ανουάρ - Ντόμινικ Νάγκι: Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο, αλλά και το γεγονός πως, πλέον, ακόμη και όταν δεν πιάνει πολύ υψηλή απόδοση, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οι Πράσινοι επικράτησαν με δύο πέναλτι, ένα του Χατζηγιοβάνη και ένα του Μπουζούκη, όμως έβγαλαν και άλλους πρωταγωνιστές, όπως τον νεοαποκτηθέντα, Ντόμινικ Νάγκι. Ο Ούγγρος εξτρέμ έπαιξε από την αρχή της αναμέτρησης, ήταν πολύ κινητικός και μέσα σε αρκετές επικίνδυνες φάσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να προσδώσει ποιότητα στις πτέρυγες του Παναθηναϊκού και να προσφέρει πολλές λύσεις.

Μάλιστα, ήταν αυτός που πήρε και το δεύτερο πέναλτι των Πράσινων, το οποίο όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε με κάτι σαν "Πανένκα" για να δει τον Κρίστινσον να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Εκτός, πάντως από τον Νάγκι, πολύ θετικός ήταν για ένα ακόμα ματς ο Μοχάμεντ Ανουάρ, που μπήκε στο γήπεδο στο 60' και έδειξε πάλι καλά στοιχεία, κερδίζοντας και αυτός το πέναλτι στο 89', το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μπουζούκης.

Φυσικά, για πολλοστή φορά ο καλύτερος του Τριφυλλιού ήταν ο Γκίας Ζαχίντ, ο οποίος... έκοβε και έραβε στον χώρο του κέντρου, κερδίζοντας το πρώτο πέναλτι και μοιράζοντας "θανατηφόρες" κάθετες, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει την απουσία του Εμάνουελ Ινσούα και τα κατάφερε και με το παραπάνω.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού κάλυψε δυναμικά όλη την πλευρά, έχοντας πολλά και καλά ανεβάσματα και ίσως έβαλε σε σκέψεις τους Πράσινους, που έχουν στο μυαλό τους την αντικατάσταση του Ινσούα με μεταγραφή, αν ο Αργεντινός αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Χατζηθεοδωρίδης έδειξε ότι μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Ινσούα και ίσως να αποτελέσει την μεταγραφή εκ των έσω για την αριστερή πλευρά του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτυχε διάνα ο Αλαφούζος - Με αυτόν τα άλλαξε όλα στον ΠΑΟ - Πείθει παικταράδες να πουν το "ναι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags