Facebook Pixel Έβγαλε αποστολή για Βόλο ο Φερέιρα - Αυτός μέσα - Ποιους άφησε εκτός
| 2020-01-26 18:51:00

Έβγαλε αποστολή για Βόλο ο Φερέιρα - Αυτός μέσα - Ποιους άφησε εκτός

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Βόλο ο Φερέιρα - Αυτός μέσα - Ποιους άφησε εκτός

Δείτε τους "εκλεκτούς" του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Την αποστολή για το παιχνίδι με το Βόλο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να παίρνει σε αυτή τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά να αφήνει εκτός τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί αλλά και τους τιμωρημένους Μάτος και Άκπομ.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Κυριακής (26.01).

Η τελευταία «πρόβα» ξεκίνησε με προθέρμανση, δρομικές ασκήσεις και rondo. Συνεχίστηκε με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη το καθιερωμένο δίτερμα με μπερδεμένους ρόλους.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπως και ο Λέο Ζαμπά .

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μάτος και Άκπομ αλλά και στον ανέτοιμο Ελ Καντουρί , με τις επιλογές του για τον αγώνα της Τούμπας να είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Γαϊτανίδης .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags