Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Επανάσταση" από top όνομα - Θέλει να... γδάρει τον Αλαφούζο - Πόσα ζητάει
| 2020-01-26 17:00:00

"Επανάσταση" από top όνομα - Θέλει να... γδάρει τον Αλαφούζο - Πόσα ζητάει - Κάνει "όργια" φέτος

του Νίκου Στεργίου
"Επανάσταση" από top όνομα - Θέλει να... γδάρει τον Αλαφούζο - Πόσα ζητάει - Κάνει "όργια" φέτος

Στον... αέρα ξαφνικά. Τι... είδε και τρελάθηκε; Δεν είναι ο Ινσούα!

Παναθηναϊκός: Δίχτυα βρήκε πάλι μεσοβδόμαδα ο Φεντερίκο Μακέντα, το γκολ όμως που πέτυχε ακυρώθηκε μέσω υπόδειξης VAR στερώντας έτσι από τον Ιταλό ένα σερί που ανεπανάληπτο στην παρουσία του στην Ελλάδα, αφού θα σκόραρε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στα τελευταία του παιχνίδια. 

Έτσι, το σερί περιορίστηκε στα τρία, που έχει πετύχει άλλη μία φορά σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που φοράει τα πράσινα, πέρυσι, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου (δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου).

Ο Ιταλός φορ έχει ήδη 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, απέχοντας τρία από την περυσινή του επίδοση. Επίδοση που βάσει της κατάστασης στην οποία δείχνει να βρίσκεται όσο και συνολικά ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να καταρρίψει. Προς τι η αναφορά στον "Κίκο"; Με τον Καρλίτος να συμφωνεί και να έρχεται στην Αθήνα και να εντάσσεται στο ρόστερ των "πράσινων" από 1η Ιουλίου, είναι σαφές πως αυξάνεται και η πίεση προς τον Ιταλό επιθετικό. Το συμβόλαιο του βλέπετε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, οπότε από το ερχόμενο θα μπει στον τελευταίο του χρόνο, άρα, δύο είναι τα τεινά που μπορούν να συμβούν.

Είτε θα ανανεώσει είτε θα πωληθεί. Εύλογα συνεπώς ο Ιταλός θέλει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο φίνις στη σεζόν προκειμένου είτε να κατοχυρώσει τη θέση του στις διαπραγματεύσεις, είτε να βρει μια πρόταση από άλλη ομάδα που θα του προσφέρει όσα δεν θα μπορέσει(;) ο Παναθηναϊκός. Ο Ιταλός εισπράττει ετησίως κάτι περισσότερα από 300.000 ευρώ που στην προ τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου αποτελούσαν το δεύτερο, πίσω από τον Κουρμπέλη μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας.

Πλέον είναι το… τέταρτο, αφού ο Κουρμπέλης ανανέωσε με ένα ποσό γύρω στις 500.000, ο Αγιούμπ συμφώνησε στις 450.000 ενώ σίγουρα και ο Καρλίτος θα εισπράξει περισσότερο από όσα εισπράττει ο Ιταλός. Στον Παναθηναϊκό έχουν κατά νου το τι ισχύει και γίνεται με τον Μακέντα, οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη μεταξύ τους συνεργασία, γεγονός που προφανώς θα διευκολύνει το κλίμα στις διαπραγματεύσεις, όταν και όποτε αυτές κριθεί από τη μεριά του συλλόγου πως πρέπει να εκκινήσουν. 

Δεδομένα όμως ο Μακέντα θα θελήσει να ακολουθήσει (ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, δικαιολογώντας το με τις εμφανίσεις του) την αυξητική τάση που παρατηρείται τελευταία στα συμβόλαια που δίνονται στον Παναθηναϊκό

Το αν αυτή του η επιδίωξη είναι αμοιβαία, θα φανεί -λογικά- μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν οπότε και λογικά οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτυχε διάνα ο Αλαφούζος - Με αυτόν τα άλλαξε όλα στον ΠΑΟ - Πείθει παικταράδες να πουν το "ναι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags