Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό - "Ξέρανε" τον Άρη - Μεγάλωσε... η ψαλίδα από τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-26 19:14:00

Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό - "Ξέρανε" τον Άρη - Μεγάλωσε... η ψαλίδα από τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό - "Ξέρανε" τον Άρη - Μεγάλωσε... η ψαλίδα από τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολο βράδυ για τους Αγρινιώτες, που επικράτησαν με 2-0.

Superleague: Μια τεράστια νίκη κατάφερε να πάρει ο Παναιτωλικός απέναντι στον Άρη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 13 βαθμούς την ώρα που ο Πανιώνιος μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, είχε μειώσει τη διαφορά από τους Αγρινιώτες.

Αντίθετα ο Άρης απομακρύνθηκε από την τέταρτη θέση και τον Παναθηναϊκό, μένοντας στους 29 βαθμούς, με τους Πράσινους να έχουν 34 και τον ΟΦΗ να ακολουθεί στην 6η θέση με 27.

Μόλις δεύτερη νίκη φέτος για τον Παναιτωλικό, με τον Ρόσα να είναι ο σκόρερ και των δυο τερμάτων, ενώ ακυρώθηκε και γκολ στους Αγρινιώτες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δημιουργούσαν ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 16’ ένα σουτ του Τζανακάκη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κουέστα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά με τον Ισπανό πορτιέρε όμως να του λέει και πάλι όχι.

Στο 24΄ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη, ο Σάσα σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι. Ο Ντουρμισάι απείλησε δυο λεπτά αργότερα με ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μετά από ώρα και συγκεκριμένα στο 39’ με τον Φετφατζίδη, να βγάζει στον Λάρσον και ο Σουηδός σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κνετ μπλόκαρε στη γωνία του.

Στο 45+2’ ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Ντάουντα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Ταχάρ που του έκανε την πάσα, ήταν εκτεθειμένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ρόσα  στο 58’. Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ με το αριστερό και σκόραρε για το 1-0.

Στο 73΄ ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματα του και πάλι με τον Ρόσα.  Ο Ντάουντα πάσαρε στον Βραζιλιάνος και εκείνος με λόμπα "κρέμασε" τον Κουέστα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κνετ - Λιάβας, Σίενστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν - Ντάλσιο, Ταχάρ – Τζανακάκη, Άλβαρες, Ρόσα – Ντάουντα

Άρης: Κουέστα – Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ – Σάσα, Μπα – Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα - Ντουρμισάι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags