Facebook Pixel "Τραβούν τα μαλλιά τους" στον ΠΑΟΚ - Δεν το περίμενε κανείς
| 2020-01-27 15:53:00

"Τραβούν τα μαλλιά τους" στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς - Χοντρό "μπλόκο"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τραβούν τα μαλλιά τους" στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς - Χοντρό "μπλόκο"!

Με... δεμένα χέρια στην Τούμπα. "Πάγωσαν" όλα. Τι συνέβη;

Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει τίποτα. Αναμενόμενο ως προς το κομμάτι των αφίξεων, όχι και τόσο ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Τόσο λόγω της ασφυκτικής πίεσης που υπάρχει και υφίσταται ελέω της καταστρατήγησης του FFP  που επιτάσσει πωλήσεις όσο και από τη δημόσια παραδοχή, στις αρχές Δεκεμβρίου, από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο πως θα "αποσυμφορηθεί το ρόστερ".

Ως τώρα λοιπόν, απολύτως τίποτα. Πέραν της συμφωνίας με τον Γιόζιπ Μίσιτς, κάτι που όμως θα "χρεωθεί" στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, κανείς δεν έχει έρθει, κανείς δεν έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Επειδή την ανάγκη του Δικέφαλου να πουλήσει τη γνωρίζουν στην αγορά, λογικό είναι οι (ψυλλιασμένοι τουλάχιστον) παράγοντες των πρωταθλητών να περιμένουν δραστηριοποίηση στο φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. 

Όπως φαίνεται όμως, δύσκολα πλέον θα υπάρχει... αντίκρισμα. Ο Ζαμπά, που προσπάθησαν με οποιονδήποτε τρόπο οι πρωταθλητές, να "σπρώξουν"… παντού είναι τραυματίας και συνεπώς εκτός αγοράς. Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει και με τον Ακπομ, για τον οποίο εδώ και μήνες έχουν σταλεί... μηνύματα και σήματα πως παραχωρείται, χωρίς όμως να συγκινείται κανείς.

Οσο για τους δύο διεθνείς Ελληνες, το ενδιαφέρον για τον Λημνιό υφίσταται, αλλά δεν θα μετουσιωθεί τώρα σε προτάσεις, αφού άπαντες προτιμούν αυτό το ενδεχόμενο να διερευνηθεί το καλοκαίρι, ενώ για τον Γιαννούλη η στάση του Δικέφαλου έχει επηρεάσει κατά πολύ τη δυναμική του αριστερού μπακ στο διεθνές παζάρι.

Σταθερά ενδιαφερόμενη η Ρεν, δεν έχει όμως κάνει καμία νέα πρόταση σε σχέση με αυτές, τις δύο διαδοχικές που κατέθεσε στο τέλος Αυγούστου και όπως εκτιμάται αν και εφόσον επανέλθει δεν θα είναι αισθητά βελτιωμένο το ποσό που θα προσφέρει σε σχέση με την τότε, καλύτερη της (4,3 εκατ. ευρώ) πρότασή της.

Ο Γιαννούλης απασχολεί και άλλες ομάδες, αλλά πέραν κρούσεων, αδιόρατων και καθόλου συγκεκριμένων, καμία δεν έχει κάνει πρόταση στον ΠΑOΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: "Χτυπάει" πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Θα... φουντάρουν στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags