Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οργή παπα-ΠΑΟΚ: "Στημένη υπόθεση, θα μας γράψει η ιστορία"
| 2020-01-28 12:05:00

Οργή παπα-ΠΑΟΚ: "Στημένη υπόθεση - Ξέρετε τι τους περιμένει; - Θα μας γράψει η ιστορία"!

του Γιώργου Κτενά
Οργή παπα-ΠΑΟΚ: "Στημένη υπόθεση - Ξέρετε τι τους περιμένει; - Θα μας γράψει η ιστορία"!

Έξαλλος στο sportdog προειδοποιεί για... πόλεμο! Φαρμακερές ατάκες!

Πύρινος λόγος από τον παπα-Χρήστο Μήτσιο, στο sportdog, για όσα έχουν συμβεί από χθες το απόγευμα στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ο γνωστός ιερέας και φίλαθλος του Δικέφαλου αναφέρθηκε στην υπόθεση που συζητάει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, σχολίασε την πρώτη αντίδραση των οπαδών αλλά προειδοποίησε και για κλιμάκωση των ενεργειών τους.

"Στημένη υπόθεση"

"Αυτό το γεγονός μας τρέλανε όλους. Έχει φτάσει σε όλη την κοινωνία τής Θεσσαλονίκης ως μια τελείως στημένη υπόθεση. Η σύνθεση της επιτροπής έγινε καθαρά ώστε να βγει αυτή η απόφαση. Δεν μπορείς να αλλάζεις τα μέλη τής επιτροπής την παραμονή της απόφασης. Κι αυτά τα μέλη να είναι που ψηφίζουν, τελικά, την καταδίκη. Για εμάς ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή φταίει ο ίδιος ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση. Που φαίνεται καθαρά ότι κινείται καθ' υπόδειξη Μαρινάκη. Αυτοί που είναι σε διαδικασία ανακρίσεων για σωρεία στημένων παιχνιδιών, αλλά και άλλες υποθέσεις που καθυστερούν σκανδαλωδώς για να φτάσουν στο τέλος τους, αυτοί έρχονται και βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdogο παπα-Χρήστος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αν πάρουμε την υπόθεση με την πολιτική και εθνική διάσταση, αν δεν αποσυμπιέσουμε την ιστορία, τα γεγονότα, θα σκάσει υπερβολικά επικίνδυνα όλα. Ακούστηκαν χθες ιστορίες που εθνικά δεν πίστευα ποτέ ότι μπορούν να περάσουν στα μυαλά Ελλήνων της Β. Ελλάδας. Πόσο, άραγε, θα χαίρονται οι βόρειοι γείτονές μας όταν ακούν ελληνόπουλα να φωνάζουν δυνατά ότι εμείς θα βάλουμε σύνορα στα Τέμπη; Η ιστορία της Ξάνθης παίζει εκεί που παίζει έντονα η τούρκικη προπαγάνδα.

Η ιστορία τού ΠΑOΚ παίζει εκεί που παίζει ακόμα πιο έντονα η προπαγάνδα της Μακεδονίας. Είναι ντροπή για έναν Κρητικό πολιτικό να παίζει με τα ιερά και όσια της πατρίδας του. Ο γιος μου, Κοσμάς Μήτσιος, έχει κάνει ανώτατες μεταπτυχιακές σπουδές στο αθλητικό Δίκαιο και με διαβεβαιώνει ότι νομικά δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα. Ούτε για τον ΠΑOΚ αλλά ούτε και για την Ξάνθη. Άρα λοιπόν όλο το παιχνίδι είναι πανάθλια στημένο για να πληγεί η προσωπικότητα του Ιβάν Σαββίδη".



"Θα μας γράψει η ιστορία"

Έχετε μιλήσει μαζί του;

"Όχι, δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κανέναν. Αλλά αυτό που σκέφτονται στον ΠΑOΚ είναι ότι ο πόλεμος θα γίνει πολύ σκληρός"

Πώς περιμένετε να αντιδράσει το οπαδικό κίνημα του ΠΑOΚ;

"Επειδή ήμουν χθες στη Θύρα 4, είδα έναν λαό να είναι έτοιμος να ανεβεί στα κάγκελα. Και μάλιστα όλη αυτή η ιστορία, βγήκε τη στιγμή που ο ΠΑOΚ βρέθηκε στην πρώτη θέση. Πριν από δύο χρόνια έφυγαν από το γήπεδο και έπειτα έστησαν με την ΑΕΚ την κλοπή ενός πρωταθλήματος, με πανάθλιες πάλι δικαιολογίες. Τώρα, λοιπόν, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό που τους περιμένει ούτε καν το έχουν φανταστεί".

Στο σενάριο που ο ΠΑOΚ υποβιβαστεί, τι περιμένετε να γίνει;

"Θα μας γράψει η ιστορία για πολλά χρόνια, αυτό θα γίνει. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους να μην το σκέφτονται οι πολιτικοί αυτά που θα γίνουν. Θα είμαι και εγώ, ο παπα-Χρήστος εκεί, δεν θα απουσιάζω με όποιες συνέπειες".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια και για το αγωνιστικό κομμάτι.

"Στο αγωνιστικό κομμάτι, με απλό τρόπο και χωρίς να παίζουμε μπάλα, καταφέραμε να είμαστε πρώτοι. Είμαι σίγουρος ότι τους πονάει και νιώθουν εξευτελισμό που έχασαν τα σκήπτρα του αυτοκράτορα της χώρας. Αλλά στις δημοκρατίες, ναι, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και μια άλλη ομάδα. Στον πολιτισμένο κόσμο αυτό γίνεται συχνά. Λέστερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία φέτος στη Γερμανία. Σε εμάς, άραγε, επιτρέπεται να αμφισβητήσουμε και να πολεμήσουμε την αθλιότητα του αυτοκράτορα; Εμείς λέμε ναι και θα το αποδείξουμε".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags