Facebook Pixel Sportdog.gr | Στρατηγική κίνηση του Παναθηναϊκού! Μεγάλο κόλπο μετά τη μεταγραφή
| 2020-01-28 18:30:00

Στρατηγική κίνηση του Παναθηναϊκού! Μεγάλο κόλπο μετά τη μεταγραφή

Sportdog Team
Στρατηγική κίνηση του Παναθηναϊκού! Μεγάλο κόλπο μετά τη μεταγραφή

Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του Καρλίτος, ο οποίος θα φορά την πράσινη φανέλα για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία στρατηγική κίνηση. Πρόκειται για τον δανεισμό του Χρίστου Σέχου στη Μπολόνια για τους επόμενους έξι μήνες με την προοπτική μόνιμης παραμονής αν πείσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι γνώστες του πράσινου ρεπορτάζ, ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος κλείνει τα 20 σε δύο μήνες είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το «τριφύλλι» από την ακαδημία του, στην οποία εντάχθηκε από την Ερέτρια το 2015- υπέγραψε στις 25 Σεπτεμβρίου επέκταση συνεργασίας με τους «πράσινους» έως τον Ιούνιο του 2022.

Δεν μπόρεσε ωστόσο, να βρει χρόνο και χώρο στην επιθετική γραμμή της πρώτης ομάδας (ταλαιπωρήθηκε άλλωστε κι από ορισμένους μικροτραυματισμούς), μένοντας πιο πίσω στις επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε το «ζεστό» ενδιαφέρον από την Μπολόνια, η οποία τον είχε παρακολουθήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδια της «πράσινης» Κ19. Κι από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη προσέγγιση, ο Παναθηναϊκός αξιολογώντας την πρόταση, συναίνεσε στη «μετακόμιση» του Σέχου, ο οποίος «χαιρέτισε» ήδη τους πάντες στο Κορωπί κι ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ιταλία.

Ο 20χρονος φορ υπολογίζεται σε πρώτη φάση για την ομάδα νέων της Μπολόνια, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Primavera. Από εκεί και πέρα, εάν ο Σέχου δικαιώσει τις προσδοκίες των Ιταλών, στην όλη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Μπολόνια έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι η οποία (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) δύναται να ενεργοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags