Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποια ΕΕΑ; Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Βόμβες Μαρινάκη "ρίχνουν" το Καραϊσκάκη!
| 2020-01-28 23:03:00

Ποια ΕΕΑ; Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Βόμβες Μαρινάκη "ρίχνουν" το Καραϊσκάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποια ΕΕΑ; Έτσι θα πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Βόμβες Μαρινάκη "ρίχνουν" το Καραϊσκάκη!

Έρχεται αντι-Ποντένσε, μπακ, ίσως και φορ! Τσουνάμι…

Ολυμπιακός: Τελευταίες μέρες μεταγραφικής περιόδου. Εξ ορισμού αυτή ανοιχτή στα πάντα, πόσο  μάλλον στο φινάλε της. Και ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα ως το φινάλε της Παρασκευής, έχοντας – και πάλι – αρκετά ανοιχτά μέτωπα.

Το απόγευμα της Τρίτης άλλωστε ήρθε η νέα πρόταση από τη Γουλβς και όλα δείχνουν πως έχουμε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου στην Premier League. Την Τετάρτη μάλιστα αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις, τις εξετάσεις και τις υπογραφές και ήδη στο Λιμάνι ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του. Επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, όπως σας έχει μεταφέρει από την πρώτη στιγμή το Sportdog.gr είναι να αποκτηθεί εξτρέμ και θα... φορτσάρουν να βρουν τον εκλεκτό στα επόμενα 24ωρα. Εάν βέβαια δεν τα καταφέρουν, ήδη ο Πορτογάλος κόουτς έχει και εναλλακτικό πλάνο με τον Ματιέ Βαλμπουενά στα άκρα και ίσως την απόκτηση κάποιου κεντρικού χαφ, όπως είναι ο Ζοάο Καρβάλιο ,

Η αποχώρηση πάντως του Ποντένσε δεν αποκλείεται να συνδέεται και με την επιστροφή Χασάν. Ο Αιγύπτιος ήρθε  στην Αθήνα το Σάββατο, ως «τελειωμένη» υπόθεση. Από τότε όμως δεν έχει ανακοινωθεί, δεν έχει υπογράψει, τίποτα απολύτως και προφανώς και το δικό του θέμα έχει «παγώσει» λόγω της εμπλοκής στο θέμα Ποντένσε. Αν το όλο πράγμα στραβώσει τελείως, εναλλακτική σε φορ δεν υπάρχει και μοιάζει πιθανό ο Ολυμπιακός να μην αποκτήσει τελικά φουνταριστό, αλλά έναν ακραίο κυνηγό, όπως εξ αρχής είχε ζητήσει ο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, θέμα Τσιμίκα, δεν υφίσταται. Η Νάπολι δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 10 μέρες, ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν παραχωρείται, οπότε για «Τσίμι» τα ξαναλέμε το καλοκαίρι. Θέμα όμως back-up του διεθνή αριστερού μπακ υφίσταται, αφού υπάρχουν σοβαρές (ή για την ακρίβεια σαφώς περισσότερες) πιθανότητες να αποχωρήσει ο Κούτρης, για τον οποίο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται (όπως το καλοκαίρι) η Μαγιόρκα.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, αλλά όλα δείχνουν πως τελικά θα ξεπεραστούν και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να ψαχτούν για έναν αριστερό μπακ. Δεν θα είναι ο πιτσιρικάς Καμαρά, ο οποίος έχει αποκτηθεί από το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίζεται δανεικός στην Αζαξιό, δεν αποκλείεται όμως να μην είναι και… κανείς, με τον Γκασπάρ να «αναβαθμίζεται», επιφορτιζόμενος με ρόλο και εναλλακτικού αριστερού μπακ (παρότι δεν είναι τέτοιος).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση-βόμβα στη Βουλή: "Αφαίρεση 20 βαθμών για ΠΑΟΚ-Ξάνθη και υποβιβασμός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags