Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Κίνηση ματ από ΠΑΟΚ ανατρέπει τα πάντα - Το κρυφό χαρτί που... φέρνει τούμπα την υπόθεση
| 2020-01-29 00:07:00

Κίνηση ματ από ΠΑΟΚ ανατρέπει τα πάντα - Το κρυφό χαρτί που... φέρνει τούμπα την υπόθεση

Sportdog Team
Κίνηση ματ από ΠΑΟΚ ανατρέπει τα πάντα - Το κρυφό χαρτί που... φέρνει τούμπα την υπόθεση

Σίγουροι στον Δικέφαλο για δικαίωση. Τι ετοιμάζουν.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Την απόφαση να προσφύγει στα διαιτητικά δικαστήρια για παράνομη σύνθεση της ΕΕΑ έχει πάρει ο ΠΑΟΚ, θεωρώντας ωμή παρέμβαση από τον Λευτέρη Αυγενάκη την αλλαγή σε πρόσωπα.

Στον Δικέφαλο είναι έξαλλοι με τις τελευταίες εξελίξεις, θεωρούν πως ετοιμάζεται νόμος-σκάνδαλο στη Βουλή για τιμωρία τους ώστε να χάσουν το φετινό πρωτάθλημα στα χαρτιά και είναι έτοιμοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν έχουν πάρει την απόφαση να προσφύγουν στα διαιτητικά δικαστήρια, αφού θεωρούν πως οι αλλαγές στη σύνθεση μελών της επιτροπής δεν έγιναν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όσα ορίζει ο νόμος.

Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η αλλαγή σε πρόσωπα, αποτελεί ωμή παρέμβαση από τον υφυπουργό που επέλεξε να μην εφαρμόσει διαφανείς διαδικασίες και να θέσει την αλλαγή της σύνθεσης της ΕΕΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Από τον Δικέφαλο μάλιστα υποστηρίζουν, ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αρχικά δήλωσε ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει τη θητεία της και εν συνεχεία προέβη σε αλλαγές προσώπων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση-βόμβα στη Βουλή: "Αφαίρεση 20 βαθμών για ΠΑΟΚ-Ξάνθη και υποβιβασμός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags