Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλίτωσε την... αυτοκτονία στα πέναλτι η Μίλαν - Πρόκριση και τώρα... Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-29 00:31:00

Γλίτωσε την... αυτοκτονία στα πέναλτι η Μίλαν - Πρόκριση και τώρα... Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γλίτωσε την... αυτοκτονία στα πέναλτι η Μίλαν - Πρόκριση και τώρα... Γιούβε (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακή πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αν και προηγήθηκε νωρίς κόντρα στην Τορίνιο η Μίλαν χρειάστηκε να ισοφαρίσει στο 91’ (2-2) και να πάρει στην παράταση (4-2) το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου όπου την περιμένει η Γιουβέντους.

Οι ροσονέρι προηγήθηκαν στο 12' με τον Μποναβεντούρα που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Ρέμπιτς και έδειχνε να παίρνει το πάνω χέρι στο ματς έχοντας και τον αέρα των τριών διαδοχικών νικών της στο πρωτάθλημα, όμως η Τορίνο έφερε τα πάνω-κάτω.

Δράστης ο Μπρέμερ, με τον Βραζιλιανό αμυντικό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34' με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 2-1 για την γκρανάτα στο 74' με κεφαλιά, με τους παίκτες του Ματσάρι να αγγίζουν μάλιστα την πρόκριση (λίγες ημέρες μετά το ταπεινωτικό 0-7 από την Αταλάντα στο πρωτάθλημα) αλλά να βλέπουν να τους γλιστράει μέσα από τα χέρια στο φινάλε.

Και αυτό γιατί ο Τσαλχάνογλου ισοφάρισε με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο 91' (η μπάλα βρήκε και στον Τζιτζί) και οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου εκεί οι ροσονέρι ήταν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το ματς και το πέτυχαν.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κόντι, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Καστιγέχο, Κρούνιτς (82′ Τσαλχάνογλου), Μπενασέρ, Μποναβεντούρα (76′ Λεάο), Πιάτεκ (65′ Ιμπραΐμοβιτς), Ρέμπιτς (105′ Κεσιέ).

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ (82′ Τζιτζί), Ντε Σιλβέστρι (112′ Λασάλτ), Ρινκόν (112′ Λιάνκο), Λούκιτς, Άινα, Βέρντι, Μπερενγκέρ (90′ Μίλικο), Μπελότι.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Τρίτη 21/1

Νάπολι – Λάτσιο 1-0

Τετάρτη 22/1

Γιουβέντους – Ρόμα 3-1

Τρίτη 28/1

Μίλαν – Τορίνο 4-2 παρ.

Τετάρτη 29/1

Ίντερ – Φιορεντίνα (21:45)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags