Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ξάνθη: "Μου κατήγγειλαν πως ένα μέλος της ΕΕΑ δωροδοκείται - Αυτό θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός"!
| 2020-01-29 00:44:00

"Μου κατήγγειλαν πως ένα μέλος της ΕΕΑ δωροδοκείται - Αυτό θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός"!

Sportdog Team
"Μου κατήγγειλαν πως ένα μέλος της ΕΕΑ δωροδοκείται - Αυτό θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός"!

Απίστευτες ατάκες για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Θέση για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά την τιμωρία των ΠΑΟΚ και Ξάνθης πήρε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο γνωστός νομικός φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και σημείωσε ότι ορισμένα μέλη της Επιτροπής είναι αφερέγγυα και έχουν δικαστικές εκκρεμότητες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εισήγηση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ: «Αφερέγγυα και ύποπτη αυτή η Επιτροπή. Τους έχω καταγγείλει στον Άρειο Πάγο και στον κ. Αυγενάκη από το καλοκαίρι γιατί είχαν διαπράξει παρανομίες. Δυστυχώς ήταν τα απόνερα του ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική Κοντονή και Βασιλειάδη και μετά διανθίστηκαν με προσθήκες. Βοούν οι φήμες εδώ για τον Πρόεδρο της Επιτροπής. Μπαίνοντας δεν ξέραμε το ποιόν του απλά ότι συμμετείχε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία είναι ό,τι πιο ύποπτο και βρώμικο υπάρχει.

Έπρεπε να το έχει κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ. Φυσικά και μπορεί και πρέπει να ζητήσει ανάκληση της απόφασης και εξαίρεση των μελών και να δικαστεί ξανά. Απορώ πως μένουν εκεί. Πρέπει και ο κ. Αυγενάκης να παραιτηθεί και να τον ακολουθήσουν και οι υπάλληλοι του. Ο κ. Μητσοτάκης ενήργησε ως Μέγας Αλέξανδρος. Έκοψε το γόρδιο δεσμό για να μην κοπεί η Ελλάδα στη μέση όταν πληροφορήθηκε ότι ο Υφυπουργός κινείται υπόγεια. Έλαβε μια δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να ξαναδικαστεί η υπόθεση.

Ο κ. Τζουλάκης κατηγορείται για δωροδοκία, δεν είχε δικαστικά καθήκοντα άσχετα εάν στο τέλος αθωώθηκε. Ήταν ένας ύποπτος άνθρωπος. Ο κ. Αρκούδης έβγαινε και έκανε δηλώσεις εν μέσω της συνεδρίασης. Πρέπει η Κυβέρνηση και η Επιτροπή να σταματήσει την διαδικασία. Μιλάμε για αστεία πράγματα. Το θέμα είναι απλό. Δεν έχει πράξη ποινικό αδίκημα ο Σαββίδης με την πολυϊδιοκτησία. Δεν έχει κάνει κάποιο έγκλημα για να λέμε ότι του κάνουμε και χάρη. Είναι αθλητικό το αδίκημα. Δεν τιμωρείται από πουθενά. Υπάρχει κακή διάταξη και σωστά αλλάζει. Η Κυβέρνηση παρεμβαίνει για ένα καθαρά θεσμικό θέμα και δεν παρεμβαίνει για να αθωώσει έναν άνθρωπο με ναρκωτικά και στημένα ή που έχει χτυπήσει διαιτητές».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Οι νομικοί του Ολυμπιακού έκαναν καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ στήθηκε στον τοίχο για ανύπαρκτα πράγματα. Δεν ξέρω εάν θα φτάσει στην Λίγκα η υπόθεση. Μπορεί να γίνει ανάκληση εάν υπάρξει νέα σύνθεση στην Επιτροπή. Για μένα είναι αναθωρητέα η απόφαση. Ελπίζω να γίνει κάτι και να φτάσουμε σε κάτι που ο Ολυμπιακός δεν ήθελε. Ο Ολυμπιακός ήθελε να μην γίνουν τα πλέι οφ και να αποβληθεί ο ΠΑΟΚ. Είναι επικίνδυνοι οι νομικοί της ΕΕΑ.

Υπήρχαν τρεις κατευθύνσεις και το σκεπτικό της ΕΕΑ προκαλεί γέλια. Μιλάμε για ανθρώπους που είναι... μπαχαλοεπιτροπή και εκθέτει το κράτος. Οφείλουν να παραιτηθούν. Μη σας πω και το χειρότερο, μου έχουν καταγγείλει ότι ένα μέλος της Επιτροπής δωροδοκείται. Μου το έχει καταγγείλει κάποιος άλλος συνάδελφος. Γιατί τους έπιασε στους διαδρόμους και του λέει τι σου έκανε και του λέει μου ζήτησε χρήματα. Δεν είναι δικό μου περιστατικό αυτό. Ζητούσαν χρήματα στους διαδρόμους. Ετσι μου είπε ο συνάδελφος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν κάνει καταγγελίες εναντίον των ανθρώπων αυτών. Η Επιτροπή έχει καθαρίσει τον Ηρακλή και τον Αήττητο και τώρα βρήκαν τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη για να κάνουν χειρουργική επέμβαση και να εξαντλήσουν τα πάντα. Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα».

*Το Metropolis 95,5 και το sportdog.gr δεν υιοθετούν τις απόψεις που εκφράζονται από τους συνεντευξιαζόμενους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags