Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Metropolis 95,5 για την απόφαση της ΕΕΑ κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης
| 2020-01-29 08:12:00

"Σεισμός" με την ατάκα Μπέου για τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ - Θα τον ακούσει ο Σαββίδης;

Sportdog Team
"Σεισμός" με την ατάκα Μπέου για τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ - Θα τον ακούσει ο Σαββίδης;

Ο δήμαρχος Βόλου ξανά στο προσκήνιο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Metropolis 95,5  για την απόφαση της ΕΕΑ κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης αλλά και για τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος:

Για την ΕΕΑ:

«Θλίβομαι ως Έλληνας για μια χώρα που υποτίθεται ότι πρεσβεύει την Δημοκρατία. Είναι μια υπόθεση τραγελαφική και θυμίζει όσα έζησα εγώ αλλά και μία ολόκληρη πόλη όπως ο Βόλος το 2011.

Σε αυτή την επιτροπή φάντασμα βρίσκονται κάποια φερέφωνα, είναι εργαλείο των πολιτικών απατεώνων που προσβάλλουν τη Δημοκρατία τον Έλληνα πολίτη και τη νοημοσύνη μας. Αυτή η επιτροπή με αφορμή αυτό που έγινε το 2011, που πήραν το αυτονόητο, το έκαναν ομολογία και διέλυσαν μία ομάδα. Την διέλυσαν με… παρένθετα πρόσωπα, δηλαδή ο Φιλιππίδης του Παναθηναϊκού τι ήταν ιδιοκτήτης;

Δεν κατάλαβα, είμαι ιδιοκτήτης στο σούπερ μάρκετ και βάζω να το διαχειρίζεται οποιοσδήποτε. Ο Καρράς ήταν ιδιοκτήτης και τον είχε εγκρίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού 3 μήνες πριν, και ήρθε μετά και λέει παρένθετο πρόσωπο σε εμάς. Αυτό είναι μια ξεφτίλα και επειδή πραγματικά άκουσα δύο και τρεις φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πίστεψα ως νέος άνθρωπος που είναι, το 20 με 30% να κάνει από αυτά που είπε θα δούμε μία καλύτερη Ελλάδα».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη:

«Με έναν άνθρωπο όπως ο Αυγενάκης πραγματικά θέλω να μας πει τι έχει προσφέρει στον αθλητισμό στο ποδόσφαιρο και εν γένει με την παρουσία του; Είναι εγκάθετος σε πολλά θέματα και μας έχει απογοητεύσει. Θα πω κάτι και να το ακούσουν καλά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, εγώ δεν παίρνω καμία θέση και δεν είμαι με κανέναν. Αν υπάρχουν στοιχεία να πέσει ο ΠΑΟΚ».

Για το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ:

«Τι γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια που υπάρχουν καταγγελίες από έναν προπονητή, ένα παράγοντα, και τέσσερις ποδοσφαιριστές επώνυμους που λένε ότι το Ολυμπιακός-Βέροια ήταν στημένο. Αυτή η υπόθεση δεν έχει πάει ούτε σε ένα δικαστήριο, δεν έχει περάσει ούτε από ένα αθλητικό δικαστή. Εδώ υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Σήμερα το πρωί αν είχε φιλότιμο η νομική σύνθεση του ΠΑΟΚ που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση, δεν έπρεπε μόνο να έχει παραιτηθεί αλλά να έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Αυτούς αν τους βάλεις μια μακαρονάδα και έχουν δικαστήριο, θα πάνε να φάνε την μακαρονάδα και δεν θα πάνε στο δικαστήριο.

Δεν είναι σε θέση να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο, ντροπή τους. Γιατί δεν ζήτησαν την εξαίρεση των δύο μελών που όρισε ο Αυγενάκης τρεις ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης; Μέχρι και ένας πρωτοετής θα έκανε τα βασικά και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Αυτή η υπόθεση δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει γιατί υπήρχε δόλος και σκοπιμότητα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Τρεις μέρες πριν συζητηθεί η υπόθεση διορίζουν νέα μέλη, ποιός νόμος το λέει αυτό;

Πήγαν σαν τα πρόβατα στο σφαγείο, με τρελαίνει αυτή η αδικία και αυτά τα πράγματα που γίνονται. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι της πλάκας, αυτό που έβγαλαν δεν είναι μία απόφαση αλλά μια έκθεση ιδεών. Ποιά είναι η σοβαρότητα και οι γνώσεις που έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Αυτοί εκεί φοράνε μάσκες, δεν ντρέπονται καθόλου; Παίρνουν ένα μισθό και δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Ξεφτιλίζονται για έναν μισθό των 700 και 800 ευρώ. Ποιός είναι ο ρόλος σας να ξεφτιλίζεστε για ένα μισθό; Βέβαια αν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις, παίρνω πίσω όλα αυτά που είπα».

Τη δική του ενημέρωση για την υπόθεση:

«Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες από έγκριτους νομικούς της Αθήνας, η απόφαση αυτή είναι εώλη και δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά σε ένα κράτος δικαίου. Τώρα αν πάμε στον Κίμ Γιογκ Ουν και ζήσουμε την εποχή της χούντας τότε μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.

Σε ένα κράτος δικαίου που υπάρχουν νόμοι και αρχές είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα. Αυτή την στιγμή ο Αυγενάκης πρέπει να παραιτηθεί αν και έπρεπε να τον παραιτήσει ο πρωθυπουργός.

Χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού και πιο μεγάλη ντροπή είναι η ανακοίνωση που έβγαλε και του κάνει και επίθεση ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι για γέλια.

Το 2011 κατέστρεψαν μία ομάδα και διέλυσαν οικογένειες είναι ντροπή τους. Βέβαια από τότε άλλαξε ο νόμος γιατί ήρθε η FIFA και τους τράβηξε το αυτί γιατί δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι διορισμένα εργαλεία του εκάστοτε πολιτικού προϊστάμενου για να κάνει ότι γουστάρει και να περνάει πολιτικά μηνύματα.

Έκτοτε το διορθώσανε και από τότε η συγκεκριμένη επιτροπή μόνο εισηγείται και την απόφαση την παίρνουν τα αθλητικά όργανα. Ως εκ τούτου την απόφαση θα την πάρει ο αθλητικός δικαστής.

Ποιοί είναι αυτοί οι δικηγόροι της πλάκας που δεν ζήτησαν την εξαίρεση; Όλα τα χρόνια υπήρξε μία τεράστια αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων, και να ξέρετε δεν έγινε τίποτα τυχαία πάνε να απαξιώσουν το πρωτάθλημα αυτό θέλουνε.

Αν κάνει καταγγελία η ΠΑΕ Βόλος για την υπόθεση της NOVA:

«Εγώ έχω τοποθετηθεί και επέβαλλαν πρόστιμο στον Βόλο λες και είναι δικτάτορες. Θέλω να πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα κάνει παρέμβαση σχετικά με αυτό το θέμα και πολλά άλλα. Πρέπει να σταματήσει να διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για κάθε λάθος που γίνεται, όταν αυτοί έκαναν εγκλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαι στο Τζιμπουντί όλα γίνονται. Ελπίζω να απονεμηθεί δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags