Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Μαραντόνα: «Πετάξτε έξω αυτόν τον απατεώνα!»
| 2020-01-29 14:15:00

Ξέσπασμα Μαραντόνα: «Πετάξτε έξω αυτόν τον απατεώνα!»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Μαραντόνα: «Πετάξτε έξω αυτόν τον απατεώνα!»

Έξαλλος ο θεός του ποδοσφαίρου με έναν διορισμό στη FIFA.

Την ανάκληση του διορισμού του πρώην προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, ως επικεφαλής του Ιδρύματος της FIFA ζήτησε με έντονο τρόπο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Πετάξτε έξω αυτόν τον απατεώνα», ανέφερε ο διάσημος Αργεντινός, προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα, στα social media. «Είναι απίστευτο ότι μετά από εξαπάτηση για τέσσερα χρόνια των Αργεντινών τώρα θέλει να ξεγελάσει και την FIFA», συμπλήρωσε.

Ο διορισμός του Μαουρίσιο Μάκρι, προκάλεσε ένα κύμα καταγγελιών και επικρίσεων στο περιβάλλον του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.

Ο 60χρονος Μάκρι, πρόεδρος της Αργεντινής από το 2015 έως το 2019 και την ήττα του από τον «Περονιστή», Αλβέρτο Φερνάντες, ήταν επίσης ο «ισχυρός άνδρας» της Μπόκα Τζούνιορς από το 1995 έως το 2007.

«Εδώ άφησε μόνο πείνα και δυστυχία ... Μετά από τον χρόνο που μας πήρε να βγούμε από το ΔΝΤ, μας χρέωνε πάλι ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ. Ζητώ από τη FIFA, παρακαλώ, να ανακαλέσει αυτήν την απόφαση και να πετάξει έξω αυτόν τον απατεώνα από τα γραφεία!», κατέληξε ο πρώην αρχηγός της Αργεντινής.

Ο Μάκρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής «Clarin», έφτασε σε αυτή την θέση, εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης του με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Για τον διορισμό του, διαμαρτυρήθηκε και η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε τα νέα με «έκπληξη» και ανέφερε ότι οι πληροφορίες «μας υποχρεώνουν να δηλώσουμε ότι είναι ξένα προς τη βούληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής και για τον λόγο αυτό, θεωρούμε καθήκον μας να τον κρίνουμε με τον χαρακτηρισμό του ακατάλληλου».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags