24/01/11 - 19:34

«Σχολιάζει ο Βασιλάκης στην TV. Αυτόν τον είχαμε κορνίζα»

Για τα προβλήματα της διαιτησίας μίλησε ο Στέφανος Μπορμπόκης, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να σχολιάζει τα λάθη της ο Περικλής Βασιλάκης, τον οποίο ως ποδοσφαιριστής τον είχε…. κορνίζα για να μην τον ξεχνάει.  

«Σχολιάζει ο Βασιλάκης στην TV. Αυτόν τον είχαμε κορνίζα»
29.846views 0shares

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οι διαιτητές έπρεπε να δώσουν αυτά τα πέναλτι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ για να νικήσουν; Έχουν ανάγκη αυτές οι ομάδες από τη διαιτησία για να κερδίσουν Τρίπολη και Πανιώνιο; Κι όμως, τα έδωσαν. Βλέπουμε και στην τηλεόραση ως σχολιαστή τον Περικλή Βασιλάκη. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον Βασιλάκη τον είχαμε… κορνίζα μέσα στα αποδυτήρια! Τον είχε βάλει ο Βουλινός για να τον βλέπουμε και να εκνευριζόμαστε. Μάς είχε αδικήσει κατάφωρα σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου χάσαμε 2-0, δεν μας έδωσε πέναλτι, αφήστε τα…»

Και για τη διαιτησία γενικά: «Νομίζω ότι βλέπετε όλοι πως από τη στιγμή που άρχισε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν παίρνει κανένας άλλος πρωτάθλημα στην Ελλάδα, εκτός από τους τρεις της Αθήνας και κυρίως Ολυμπιακό, ΠΑΟ. Τα λεφτά είναι πολλά και δεν αφήνουν άλλη ομάδα από άλλη πόλη να σηκώσει κεφάλι. Πέρυσι πήγε κάτι να κάνει ο ΠΑΟΚ και έστειλαν τον επισκέπτη στο Χαριλάου, δεν θέλω να πω το όνομά του…»
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ