Facebook Pixel Πάει Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Ρέτσος
| 2020-01-31 18:25:00

Φοβερό deal για Ρέτσο - Έτσι πάει σε ομάδα... έκπληξη - "Έφαγε" άσο του Ολυμπιακού - Έδωσαν 25!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό deal για Ρέτσο - Έτσι πάει σε ομάδα... έκπληξη - "Έφαγε" άσο του Ολυμπιακού - Έδωσαν 25!

Χοντρό παζάρι στο... παρά ένα. Πώς έκλεισε. Νέα ευκαιρία.

Κάτοικος Σέφιλντ αναμένεται να γίνει σήμερα ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο διεθνής Ελληνας στόπερ βρίσκεται στην αγγλική πόλη προκειμένου στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του στην τοπική Γιουνάιτεντ, δίνοντας έτσι happy end σε ένα σίριαλ που εξελίχτηκε τις τελευταίες εβδομάδες και είχε να κάνει με τη διακύμανση των διαπραγματεύσεων μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και της Λεβερκούζεν.

Πολλά τα στάδια αυτών, πολλές οι διακυμάνσεις, κυρίως χάρη στην αδιάλλακτη στάση των «ασπιρινών»,  οι οποίες μέχρι και το… παρά ένα επιθυμούσαν και συζητούσαν μόνο είτε τον απλό δανεισμό του Ρέτσου ως το τέλος της σεζόν είτε έθεταν απαιτήσεις για option αγοράς (το καλοκαίρι) σε ύψος που θα ήταν πρακτικά αδύνατο να εξασκηθεί από τις «λεπίδες».

Εν τέλει όμως το ασφυκτικό πρέσινγκ του αγγλικού συλλόγου, που εδώ και πολύ καιρό αποτελούσε και την επιλογή του ίδιου του Ρέτσου, αλλά και ήταν και η ομάδα που είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του,  απέδωσε. Οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε συμφωνία για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν και option αγοράς (εφικτή, χωρίς ακόμη  να έχει δημοσιοποιηθεί) εκ μέρους των νεοφώτιστων της Πρέμιερσιπ και έτσι ο 22χρονος αμυντικός ταξίδεψε στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Κρις Γουάιλντερ.

Ετσι το… χειμερινό φλερτ των «λεπίδων» με διάφορους στόχους ελληνικού χρώματος (είχαν συνδεθεί με τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ποτέ όμως δεν έκαναν πρόταση που ξεπέρασε τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ χτες ολοκλήρωσαν την αγορά του διεθνή Νορβηγού μέσου Σάντερ Μπέργκε από την Γκενκ έναντι ποσού 25 εκατ. ευρώ) προσθέτοντας τον Ρέτσο στο δυναμικό τους, ο οποίος μετά από μια – κακά τα ψέματα – όχι παραγωγική θητεία στο Λεβερκούζεν έχει μια  νέα ευκαιρία μετακομίζοντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη για χάρη της ευχάριστης έκπληξης της φετινής Πρέμιερσιπ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρίχνει "άκυρο" στον Ολυμπιακό "δεκάρι"- φωτιά - Δεν θέλει Ελλάδα - Τον πείθει ο Μέντες;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags