Facebook Pixel "Είναι ντροπή!"
| 2011-10-10 15:47:00

"Είναι ντροπή!"

"Είναι ντροπή!"

Έχει αγανακτήσει με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, Λουίς Μπόα Μόρτε, τονίζοντας πως ποτέ στην καριέρα δεν έχει συναντήσει ομάδα που Οκτώβρη μήνα δεν γνωρίζει ακόμα που θ' αγωνιστεί...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στον "NovaΣΠΟΡ 94.6":

«Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε πότε, πού και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα, έχουμε ομάδα για να σταθούμε, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα.

Εγώ ήρθα από την Αγγλία για να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά… Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στην καριέρα μου αυτό. Δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί πουθενά μια ομάδα στα μέσα Οκτωβρίου να μην ξέρει πού θα παίζει.

Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα στη Λάρισα. Από την πόλη, το πάθος του κόσμου, την οργάνωση της ομάδας. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξουμε και μπάλα. Μια χαρά δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά κοντεύουμε τρεις μήνες προετοιμασίας.

Μπάλα θα παίξουμε ποτέ; Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο. Εδώ πάει Οκτώβρης κι ακόμα δεν ξέρουμε. Ήξερα καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την Εθνική και τον συμπατριώτη μου, τον Φερνάντο Σάντος, αλλά τα πράγματα αποδεικνύονται διαφορετικά στο πρωτάθλημα.

Ήρθα στην Ελλάδα και υπέγραψα για δύο χρόνια, έχοντας ως στόχο να κάνω επιτυχίες. Αν παίξουμε στη δεύτερη κατηγορία τελικά, θα κάνω το παν για την ομάδα -αν και απ’ αυτά που ξέρω, πρέπει να αγωνιστούμε στη Σούπερ Λίγκα. Είναι κάτι που αξίζει η Λάρισα.

Επιβεβαίωσα τα καλά πράγματα που ήξερα για τον σύλλογο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κι εκείνη να κάνει κάτι… Ρωτάω κάθε μέρα, αλλά κι εκείνοι δεν ξέρουν τι να μου απαντήσουν. Υπάρχει πάθος, υπάρχει οργάνωση, η Λάρισα μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά… πρέπει να παίξουμε και μπάλα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags