Facebook Pixel Αυξάνεται η δουλειά για Γκρέταρσον
| 2011-10-10 19:31:00

Αυξάνεται η δουλειά για Γκρέταρσον

Αυξάνεται η δουλειά για Γκρέταρσον

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, με την πρόσληψη του Κωστένογλου, έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες κάτι που δεν υπήρχε την εποχή Χιμένεθ.

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις του Άρναρ Γκρέταρσον με τον Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν και οι καλύτερες. Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ήταν από τους πρώτους που πίστευαν ότι η απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού ήταν αναγκαία (εκτός από τους οικονομικούς λόγους) προκειμένου η ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της στο γήπεδο. Πλέον, με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ο Ισλανδός δείχνει να «ενεργοποιείτε» ακόμα περισσότερο. Η παρουσία του στις προπονήσεις της ΑΕΚ, είναι συνεχής (δεν έχει χάσει καμία προπόνηση, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής και τις παρακολουθεί εντός γηπέδου), κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ποδοσφαιριστές που τον βλέπουν συνέχεια, κάτι που δεν συνέβαινε όσο ήταν ο Χιμένεθ.

Μάλιστα, ο Γκρέταρσον είναι αυτός που ανέλαβε να βάλει στο... κλίμα τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, ενώ δείχνει να έχει και άποψη ως προς αγωνιστικά θέματα (αρμοδιότητες που δεν είναι στον ρόλο των τεχνικών διευθυντών). Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να έρθει ακόμα πιο κοντά με τους παίκτες και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει και σχετική ομιλία. Πιθανότατα λοιπόν η έλευση του Νίκου Κωστένογλου να αυξάνει τη... δουλειά του Ισλανδού, που μέχρι πρότινος περιοριζόταν σε ταξίδια για μεταγραφικούς στόχους, αλλά και σε συζητήσεις με μάνατζερ.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags