Facebook Pixel Γιατί «κλωτσάει» ο Κέζος για ΑΕΚ
| 2011-10-10 22:29:00

Γιατί «κλωτσάει» ο Κέζος για ΑΕΚ

Γιατί «κλωτσάει» ο Κέζος για ΑΕΚ

Εμείς εδώ στον σκύλο δεν ξέρουμε αν θα απαντήσει τελικά «ναι» ο Κέζος στην ΑΕΚ, μετά τις πιέσεις που δέχεται από τον Νίκο Κωστένογλου. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο γνωστός κι έμπειρος γυμναστής έχει από την πλευρά του κάποια δίκια για το γεγονός ότι παραμένει τόσο διστακτικός απέναντι στην προοπτική νέας συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Κέζος έχει περάσει διάφορα στην ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια που έκανε γυμναστής, με τόσους και τόσους προπονητές. Έφυγε και ξαναπήγε στην Ένωση ουκ ολίγες φορές.
 
Για παράδειγμα, δεν γίνεται να ξεχάσει πως κάποια στιγμή πριν από μερικά χρόνια τού κάνανε πρόταση από την ομάδα, αυτός άφησε άρον, άρον το σχολείο που δούλευε στην Κύπρο, ήρθε στην Αθήνα, αλλά μετά από λίγο η Ένωση άλλαξε προπονητή και παράτησε τον Κέζο στο κενό, αφού ο καινούργιος δεν τον ήθελε! Ξεχνιέται τέτοιο χουνέρι;
 

Και δεν είναι μόνο αυτά. Όλοι θυμούνται ότι επί Μπάγεβιτς ο Κέζος είχε περιθωριοποιηθεί, κάτι που όσο να’ ναι έπαιξε ρόλο στο να πάει στον Παναθηναϊκό. Από τον οποίο όλοι θυμόμαστε ότι έφυγε με πολλά παράπονα. Τα είχε χώσει, άλλωστε, τον περασμένο Δεκέμβριο για όσα συνέβησαν στην περιβόητη πράσινη προετοιμασία το καλοκαίρι του 2010 με τις γκάφες από το panathinaikos lab.
 
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ειδικά αυτή την εποχή η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν εμπνέει σιγουριά σε κανένα επίπεδο, και κυρίως στο οικονομικό – διοικητικό κομμάτι, ο Κέζος έχει κάθε λόγο να σκέφτεται και να ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο να πιάσει δουλειά στην Ένωση.
 
Το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα, βέβαια. Εμείς προσπαθούμε να εξηγήσουμε μερικούς από τους λόγους που τον ωθούν να πει αρχικά «όχι». Ίσως να υπάρχουν κι άλλοι. Αυτοί, πάντως, που ήδη αναφέραμε ισχύουν κι έχουν να κάνουν με ένα παρελθόν που έκρυβε όχι μόνο ευχάριστες στιγμές, αλλά κι αρκετές δυσάρεστες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags