Facebook Pixel Ούτε στην Αμερική δεν βλέπουν τον Νοτιά!
| 2011-01-24 23:57:00

Ούτε στην Αμερική δεν βλέπουν τον Νοτιά!

Ούτε στην Αμερική δεν βλέπουν τον Νοτιά!

Το μόνιμο παράπονο των φιλάθλων της ΑΕΚ είναι πως σχεδόν ποτέ δεν βλέπουν τον Νίκο Νοτιά στο γήπεδο. Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης ζει μόνιμα στην Αμερική, οπότε δεν είναι και εύκολο. Ωστόσο, κάθε χρόνο ήταν παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΕΚ FAN CLUB OF USA. Φέτος, δεν πήγε ούτε εκεί και αυτό μάλλον κάτι σημαίνει…

Στην σχετική εκδήλωση λοιπόν, στην οποία τιμήθηκε και ο κ. Πέτρος Δημητρόπουλος, για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο, ο Νοτιάς έκανε την… έκπληξη και ήταν απών.

Τα τελευταία χρόνια πήγαινε συνέχεια και πάντα έκανε και δηλώσεις ή κάποιο μικρό σχόλιο για την ομάδα. Φέτος όμως ενημέρωσε πως λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων που είχε, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και απηύθυνε τηλεφωνικό χαιρετισμό.

Ο κ. Νοτιάς είναι φανερό πλέον πως δεν θέλει να έχει σχέση με την ΑΕΚ. Το μόνο «κιτρινόμαυρο» που τον ενδιαφέρει είναι το προπονητικό κέντρο. Άλλωστε, και πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν και έστειλε έμβασμα 500.000 ευρώ για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της Ένωσης, τόνισε πως «πάρτε τα λεφτά, αλλά μην με απασχολείτε με το τι γίνεται και τι θα τα κάνετε…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags