Facebook Pixel «Απρόβλεπτη η Ελλάδα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-11 23:03:00

«Απρόβλεπτη η Ελλάδα»

«Απρόβλεπτη η Ελλάδα»

Για όλα μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της Εθνικής στη Γεωργία, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα στενοχώρησε τον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος είχε τονίσει πριν το ματς ότι δεν θα “χαριστεί”.

«Δεν μπορείς να προβλέψεις την Ελλάδα. Είναι ικανή και για το καλύτερο και χειρότερο», είπε αρχικά ο Κετσπάγια που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο... πρόβλημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λέγοντας: «Το πρόβλημα της εθνικής είναι ότι την υπολογίζουν όλοι μετά την επιτυχία της κατάκτησης του ευρωπαϊκού και τα αποτελέσματα που έχει πάρει στη συνέχεια. Εγώ θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία».

Όσον αφορά το παιχνίδι, τα έβαλε με την τύχη:«Σε αυτό το επίπεδο όταν είσαι μικρότερη ομάδα από τις μεγάλες και δεν έχεις και καθόλου τύχη, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Οι δύο από τις τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα, δυστυχώς μείναμε και με δέκα κι αυτό ήταν που λίγο πολύ έδωσε ευκαιρία στην Ελλάδα να κάνει περισσότερες φάσεις».

Ο Κετσπάγιας δεν θέλησε να κάνει τον παραμικρό συσχετισμό με τη θητεία του στην Ελλάδα και τα παράπονα του από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. «Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες ή αν έχω προηγούμενα. Δεν έχω, όμως. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα, έχω περάσει και ωραία και... άσχημα με τη βοήθεια και τη δική σας. Δεν έχει φτάσει η κατάσταση εδώ που βρίσκεται από μόνη της. Κάποιοι έχουν βάλει το χεράκι τους».

Σχετικά με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος, αφήνοντας το εξής υπονοούμενο: «ΑΕΚ ήμουν από παλιά, αλλά δεν με άφησαν να γίνω και Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags